Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1716

Tema: nogometni navijaci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

A nije mi samo jasno, zašto neki neke postove doživljavaju kao da neko nekome želi pokvariti nešto, veselje, uživanje, navijanje...

Ja nisam nigdje procitala da je netko napisao “kako se TI možeš veseliti uz to, to i to...”.
    Ja sam sve takve postove procitala kao “JA se ne mogu uživiti u to i to, zbog toga i toga”. Ne vidim da itko ikome što brani oko navijanja ili sudjelovanja u euforiji, samo da netko piše sam za sebe da ne sudjeluje u tome zato i zato.

Kako to drugima kvari raspoloženje?

Meni to zvoni kao i ona “neka pati koga smeta”... samo “neka pati koga smeta što mene smeta” .

Ajde, uživajte tko uživa, nemam pojma gdje vidite da vam netko želi nešto pokvariti.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde, uživajte tko uživa, nemam pojma gdje vidite da vam netko želi nešto pokvariti.
    ma dobro, i tako je ošlo u kupus.
    ja bi radije da "hraćkate" po nogometu jer vam se više sviđa košarka ili poezija ili ne volite nogomet. eto, ja sam to tako zamislila, ali tko me pita, ne može
    ali isticanje neke vrlo važne pozadine i sudbinskog značenja nečijeg namćorenja na ovoj temi je po meni samo neimanje pametnijeg posla i otkrivanje tople vode
    neki svoj izum liječe navijanjem, neki bi filozofirali. sve je to isti k.

naprijed, naši!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    A nije mi samo jasno, zašto neki neke postove doživljavaju kao da neko nekome želi pokvariti nešto, veselje, uživanje, navijanje...

Ja nisam nigdje procitala da je netko napisao “kako se TI možeš veseliti uz to, to i to...”.
    Ja sam sve takve postove procitala kao “JA se ne mogu uživiti u to i to, zbog toga i toga”. Ne vidim da itko ikome što brani oko navijanja ili sudjelovanja u euforiji, samo da netko piše sam za sebe da ne sudjeluje u tome zato i zato.

Kako to drugima kvari raspoloženje?

Meni to zvoni kao i ona “neka pati koga smeta”... samo “neka pati koga smeta što mene smeta” .

Ljudi se bune na prvu, možda i kad treba i kad ne treba jer je Hrvatska trenutno u takvom društvenom raspoloženju da moraš 10 puta izvagati svaku riječ da te "čuvari" demokracije, antifašizma i humanizma ne zaskoče iza ugla. Tako smo mogli ovih dana čuti povezivanje držanja ruke na srcu tijekom intoniranja himne sa HDZ-om, izjave tipa "ne mogu navijati za naše nogometaše dok igraju u crnim dresovima", pa ne valja što su Hrvati prihvatili Subašića kao hrvatskog Srbina (što bi bilo da je običan građanin) i slično. U svemu se traži dlaka u jajetu i ljudi su umorni od toga.
    Pa evo i ovaj Jokićev intervju. Ma kome to Hrvatska mora dokazivati da nije zabit i zašto bi se uopće osjećali kao zabit ?
    To je takva šizofrena situacija gdje se ne možeš jednostavno radovati uspjehu hrvatskih nogometaša zbog njih, zbog nas samih, zbog našeg sporta, nego se svemu daje jedan politički kontekst.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •