Stranica 14 od 35 PrviPrvi ... 4121314151624 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 1716

Tema: nogometni navijaci

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Mitovski, vec sam pisala na Biserima da je curka zaljubljena ko i tvoja u Luku... Danas je nabavila neku traku za kosu i kvasi pramenove da izgledaju kao Lukini od znoja. Ja cu poludit.
    hahahaha
    Moja je danas u trgovini okrenula sve kartonske držače za pivu tako da se vidi Modrić. Ona kad njega vidi doslovce se rastapa.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

A didu je na telefon izbiflala cijelu reprezentaciju iz Goolmanije i kaze mu na kraju: "Fali mi samo pola Rakitica!" Tako molim, ako netko ima molim da se javi na pp.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Pa ja sam stavila dezulovica bas kao protutezu Ivancicu. Hbg, i on je jednom nogom u kolektivnoj histeriji kad mu ne smeta ni skakutanje Kolinde.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 13.07.2018. at 22:34

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jelena,

Uopće ne doživljavam temu takvom.
    Ali uočavam da neki mogu svašta pisati, a neki valjda ne smiju ni mišljenje iznijeti.

Većina cura na ovoj temi ni ne želi pisat o takvim stvarima ( avedeno nekoliko puta) nego o čistom veselju i sreći zbog velikog uspjeha naših dečki.
    No to nekima jako smeta i stalno skreću temu u vode koje ovdje većinu uopće ne zanimaju.

Čak i ovaj tvoj zadnji post. No offence

Jel nam možete ostavit bar ovu temu i malo prostora da ga ne “zarazimo“ fuc... politikom.

Ja bi uvela rigorozno pravilo na forumu majkemi da se samo na određenim temama može pisati o politici.

Sara, malena ti je zakooon!
    Upravo gledam neki video na fejsu kako su Škoti slavili svaki naš gol, pa neki mali Afrikanci pjevaju naše navijačke pjesme, prefora su

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sara sad vidim i druge postove, mitovski i tvoja, mraaak!!!!
    Moji nisu toliki fanovi, al vesele se s nama naravno.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.07.2018. at 22:41

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ja sam stavila dezulovica bas kao protutezu Ivancicu. Hbg, i on je jednom nogom u kolektivnoj histeriji kad mu ne smeta ni skakutanje Kolinde.
    Bojim se da taj njegov "navijam, i viknuo bih to iz sveg glasa, al opet nekako ne bi" nije dovoljno razumljivo

Zivila histerija!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Živila histerija, euforija, uzbuđenje

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Na tragu linkanih neprijateljskih tekstova.

Tema otisla u smjeru (samo) religioznog topica, neovisno o ovom postu od annvilli koji meni nikako nije legao, zbog liberalizma u podlozi.

Zbog ocitog smjera mi je bas ocekivano to kriticko pisanje dezurnih feralovih buntovnika. Vec ova light rasprava na temi je dovoljna da se netko zacudi sto jedan ne zeli na 5 minuta gurnuti glavu u pijesak i mahati zastavicom u (politicki neobojenom) deliriju s predsjednicom i Horvatincicem na stadionu, a drugi se cudi kako netko moze ignorirati cijelu pozadinu price, kad se zna da je utaja poreza (i cijeli paket uz to) najveca veleizdaja u mirnodobsko vrijeme, dzaba ti ruka na srcu.
    Nisam napisala da je samo u Novostima problem, a iz nekog razloga se samo to kopira.
    I opet se ide u smjeru da je sudjelovanje u navijanju na neki način odobravanje svega što predstavlja Horvatinčić, Mamić, Kolinda, Plenković itd. A nije.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Živila histerija, euforija, uzbuđenje
    To je koma.
    Padovi bole više nakon takvog stanja.
    Nemrem se ja ufurat u sve to.
    Pratim jer moram, da znam interne pošalice na ŽK na forumu, ali od cijele priče sam totalno cijepljena.
    No, znam da nakon visokog higha dolazi duboki low, koji je upecatljiviji što je high bio viši. Ne mislim tu isključivo plastično na nogomet, već općenito na cijelo ovo stanje uma povezano s njim, i općenito povezano s bilo čime drugime.
    Ljudi pobenave, rade gluposti.
    Manje histerije za mene, hvala.

Sent from my ZTE BLADE A910 using Tapatalk

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja godinama nisam htjela čut za nogomet jer mi ga je bilo navrh glave u djetinjstvu! Starci su mi bili gastarbajteri, tata je igrao u Jugo-ligi u Njemačkoj i fakat je bio jako dobar
    Ali sve se stalno vrtilo oko tog nogometa. I još smo kućni prijatelji s Prosinečkima pa se živo sjećam koliko puta sam morala glumiti da sam zaspala kako bi mama konačno počela drukat tatu pod rebra: Ajmo, stari, j...te nogomet, već ste sto puta gledali te jedne te iste Robijeve tekme, izanalizirali ste boga i vraga u njima.. vidi, dijete nam više ne može gledat, idemo doma!

Uglavnom, klonila sam se nogometa godinama ali sam ovog prvenstva i ja pokleknula. Ponijelo me prilično rano, još dok smo bili u grupi i gledam svaku tekmu s toliko žara da se ne mogu sebi načuditi. Ja ne volim nogomet!!! Ili? Ili krv ipak nije voda?

Biilo kako bilo....naši dečki su sjajni, čudesni! Od sveg srca im želim da natamburaju Francuze u nedjelju i da ostvare svoje snove! I da daju raji povoda za još par dana tuluma i lude sreće! Teško se živi, mnogima je svakodnevica siva i nevesela puna samo briga i problema. Zašto ne zgrabiti trenutak veselja kad su nam ga dečki servirali na tacni? Ajmo našiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Lili, zasto bih se uvrijedila, pa istu stvar smo napisale. Jedino sto je meni tvoja molba ista kao na religioznom topicu, a tebi bilokakva negativna primjedba "upropastise mi veselje". Najsmjesnije mi je sto na mene negiranje ili potiskivanje druge strane medalje ima isto djelovanje kao na tebe ponavljanje da postoji druga strana. Ono - "ma dajte!".

Ne znam, nadam se da vecina ne poznaje osjecaj kad imas ozbiljan zdravstveni problem, a ljudi te tapsaju nije to nista, da ti vrate pozitivu. Meni je to uzas. Ja prihvatim sto je, borim se, promjenim prioritete i uzivam koliko god mogu. Prihvacam nogomet s tumorom i uzivam, al necu veselije uzivati ako negiram da je tumor tu.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 14.07.2018. at 00:43

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pa znaš i sama Jelena da smo obje prošle kroz bolan i psihički težak proces potppmognute. Jedni su reagirali da su im strašno išli ma živce oni loji su ih bodrili sa bit će to, strpi se, dobit ćeš svoj mirisni smotuljak, a drugima su takvi išli beskrajno na živce (ina33 đe si ba ).

Jednostavno drugačije smo tkani, meni nikad al nikad ni u jednom trenu kad je bilo najbezizglednije, nisu išli na živce oni s pinky cvikama na nosu

Zato jer sam njihov team i to mi je bez obzira na sve davalo snagu da nastavim dalje jer sam.znala da ću postat mama bilo trudnoćom, bilo posvpjenjem i da ću se borit do kraja ko ovi naši Vatreni.

Al nije mi padalo na pamet pisat ini33 draga doći će i tvoj smotuljak jwr sam znala da je to “remeti“ pa čemu onda, a to se upravo događa na ovoj temi.

Živa i zdrava mi bila i da sutra svi slavimo ludo i nezaboravno!!

Evelin ja sam ti često high s razlogom ili tek tako, padove nekako često ne doživljavam, a neš ti pada, dignem se, otresem i nastavim - opet letjeti

Ajmoooo!!!!!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.07.2018. at 06:53

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Idem sad ujutro na trčanje 15km s ekipom, a kad se vratim da vidiš koji high s endorfinima. Besplatan, a čovjek si ga može ako hoće osigurat svaki dan.
    #zato volim trčanje#

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja bih samo ponovila ono sto je bubili lijepo napisala. Ovaj se topik zove nogometni navijaci, a ne Ajmo Hrvatska i otvoren je sa sasvim drugom svrhom.
    Toplo se nadam da neću nikada na rodinom forumu doživjeti zabranjivanje bilo čijeg pisanja, a kamoli ideje tipa: ja bih zabranila doticanje politike.
    zabrana pisanja o politici je također politika.

pa posto to frenetično, izuzetno i fantastično veselje očito ne može podnijeti ni tri posta od mojce&co, a da ne govorim o avaj avaj sinu odmetnutom Ivančiću, te malo manje odmetnutom Dežulovicu (zbog kojih i oni u prolazu ne mogu odoliti da malo svrate ) imam dva konstruktivna prijedloga:

covjek pročita post koji mu nije dovoljno euforičan, te naprosto piše svoje. Kada bi se maklo 10 odgovora na jedan post ala mojca koji idu nju uvjeravati sto bi ona trebala ili ne trebala osjećati, odnosno kada bi se čovjek fokusirao na svoje vlastito veselje, bez da propisuje drugima kako bi se oni trebali veseliti, sve bi bilo lakše.

2 prijedlog:
    otvorite topik Ajmo Hrvatska, sa podrobnim objašnjenjem koji stupanj veselja, radosti itd. je minimalno potreban da bi se na topiku pisalo. Te na koji način bi se to veselje/radost/euforija/ludilo trebalo manifestirati.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Baš me briga za ove negativiste. Budim se sa osmijehom zbog naše reprentacije, iako je to buđemje u krevetu lječilišta gdje već danima učim ponovo hodati, i još ću danima. Tjednima.
    Svaku, ali svaku situaciju koja mi pruža sreću, prigrlim. A finale nogometnog prvenstva je sreća za mnoge, pa me to još više usrećuje.
    PS. mogu već napraviti koji korak bez pomagala, ako koga zanima.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Slazem se, vise manje, s Seni. Nek svak pise sto hoce. Moj osobni problem s citanjem negativnosti o nogometu je taj sto sam ih svijesna (svi smo, naravno), al ih u ovom trenutku ne zelim bit svijesna, ne zelim da mi ista pokvari uzbudjenje i veselje. Vrlo sebicno, svidja mi se ovo moje raspolozenje, svidja mi se raspolozenje dobrog dijela ljudi oko mene, svidjaju mi se rasprave na kavi o nogometu, a ne o ovom i onom sustavu... i ne zelim da me budite. Makar cu se, bili mi svjetski prvaci ili ne (a hocemo), za par dana neminovno probudit.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bravo Beti za prve korake!

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Od kad se igra Svjetsko prvenstvo 12 je različitih država došlo do finala, 8 različitih država ga je osvojilo.
    Ajmoooo mala Hrvatska!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Evelina prvotno napisa Vidi poruku
    No, znam da nakon visokog higha dolazi duboki low, koji je upecatljiviji što je high bio viši. Ne mislim tu isključivo plastično na nogomet, već općenito na cijelo ovo stanje uma povezano s njim, i općenito povezano s bilo čime drugime.
    Točno to slažem se u potpunosti, i sama sam to primijetila.

A što se same ove teme tiče, fascinira me koliko se forumska politika promijenila. Sjećam se kako je osoblje foruma svojedobno kategorički odbilo otvaranje teme za praćenje SP 2006. s argumentom da je ovo edukativni forum koji nema veze s nogometom
    U 12 godina svašta se promijenilo, djeca su narasla, a interesi se presložili.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tako jeee, mitovski!
    Bez obzira na sve, treba osjetiti mrvu ponosa bar, zbog iste putovnice, ono, naši su u finalu...zar stvarno nekome može biti svejedno? Ili bar mrvu sreće?
    Istovremeno, naše se zastave vijore na vrhu i u vaterpolu i ženskoj odbojci i taekwandou. Još sreće za navijače.
    Doduše, ovi nogometmi su puno više eksponirani.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 14.07.2018. at 08:16

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

neću sve isčitavati, na preskok sam shvatila da opet imamo vaše i naše

meni ide na jetra što mi hrvati od svega pravimo temu
    i sociološke studije
    ono, igra se nogomet na svjetskoj razini
    mala kukavna zemlja
    u samom vrhu svijeta
    hej
    pa to je uspjeh
    to je veliki uspjeh
    iza kojeg stoji rad, znoj, žrtva

neeeeeee - ne možemo se samo tako veseliti, mora to imati višu, intelektualnu, izdignutu razinu
    studiramo kakve su boje dresovi, procjenjujemo je li prikladno da se predsjednica veseli, elaboriramo zašto smo sniženih intelektualnih jer nam je nogomet u fokusu

isto tako mediji prenapuhavaju i nabrijavaju mase na drugu stranu - jučer članak o gospođi Dalić kako je napustila karijeru zbog obitelji i tako, to je žena za sva vremena (ne želim dublje u temu, samo navodim kakve gluposti serviraju jer je on trenutno najnaj) ali mase to puše i to se prodaje

mene je euforija ponijela na način da sam sretna , hodam sa smiješkom od uha do uha

osuđujem svako neprimjereno navijanje i uvrede na bilo čiji račun - to mi je strašno uvijek i svugdje

i jedva čekam sutra, i navijat ćemo, cijela obitelj
    i nastaviti sa životom kad sve to prođe
    nema tu puno filozofije

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa evo Beti, ja mislim da nitko nista ne treba, a sto će i kako će osjećati je njegova privatna stvar.

Što tebi nije tvoje veselje dovoljno?
    plus ono od 3 999999 ostalih?
    plus
    svi programi televizije
    plus svi programi radija
    plus svi portali
    plus sve socijalne mreže
    plus svi kafici
    plus svi stanovi
    plus...

u početku sam jos i mislila da razumijem, sad nisam vise sigurna.
    sto bi Mozart, s. plath, k. Haring, Karl ove knausgard, da ne nabrajam dalje, ne bi trebali postojati, jer se ne uklapaju u sliku ja u svemu vidim samo lipo.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Slazem se, vise manje, s Seni. Nek svak pise sto hoce. Moj osobni problem s citanjem negativnosti o nogometu je taj sto sam ih svijesna (svi smo, naravno), al ih u ovom trenutku ne zelim bit svijesna, ne zelim da mi ista pokvari uzbudjenje i veselje. Vrlo sebicno, svidja mi se ovo moje raspolozenje, svidja mi se raspolozenje dobrog dijela ljudi oko mene, svidjaju mi se rasprave na kavi o nogometu, a ne o ovom i onom sustavu... i ne zelim da me budite. Makar cu se, bili mi svjetski prvaci ili ne (a hocemo), za par dana neminovno probudit.
    x

eto, to je to!

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

flopica veliki potpis

I sad razmišljam zašto je u Hrvatskoj sramota reći da navijaš za Hrvatsku, da ćemo 'mi' pobijediti, da si ponosan što je Hrvatska u finalu, da si ponosan da u ovom trenutku cijeli svijet piše i priča o Hrvatskoj. Da će sutra cca 800 mil ljudi a možda i više gledati finale i vidjeti tamo jednu malu Hrvatsku. I da oni koji tako osjećaju nisu na visokoj intelektualnoj razini, da su nacionalisti i da ih nije briga za silne probleme koje Hrvatdka ima.
    Nađite mi zemlju na svijetu, pogotovo neku malu koja ne bi osjećala sve to na kolektivnoj razini i ne bi bila u kolektivnoj euforiji da igra sutra u finalu.
    Francuska ima 1.700.000 registriranih nogometaša. Ovo je jedna predivna sportska priča.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

A nije mi samo jasno, zašto neki neke postove doživljavaju kao da neko nekome želi pokvariti nešto, veselje, uživanje, navijanje...

Ja nisam nigdje procitala da je netko napisao “kako se TI možeš veseliti uz to, to i to...”.
    Ja sam sve takve postove procitala kao “JA se ne mogu uživiti u to i to, zbog toga i toga”. Ne vidim da itko ikome što brani oko navijanja ili sudjelovanja u euforiji, samo da netko piše sam za sebe da ne sudjeluje u tome zato i zato.

Kako to drugima kvari raspoloženje?

Meni to zvoni kao i ona “neka pati koga smeta”... samo “neka pati koga smeta što mene smeta” .

Ajde, uživajte tko uživa, nemam pojma gdje vidite da vam netko želi nešto pokvariti.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

citam vec danima sto pisete i nikako nesto napisati
    i evo, Jadranka je sazela sve sto sam htjela reci
    Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Jadro, potpisujem te od prve do zadnje

i moram jos reci, da sam nekad davno, dok sam bila mlada bila prava navijacica
    puno stariji brat me vodio na puuuuuno utakmica i znam sto znaci navijati sa srcem
    to je nesto stvarno divno
    naravno, one debile kojih ima posvuda ne racunam
    vec dugo nisam u tom filmu iz raznih razloga (necu kvariti temu, lol), al eto, bas me ovo sad veseli

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku

A što se same ove teme tiče, fascinira me koliko se forumska politika promijenila. Sjećam se kako je osoblje foruma svojedobno kategorički odbilo otvaranje teme za praćenje SP 2006. s argumentom da je ovo edukativni forum koji nema veze s nogometom
    U 12 godina svašta se promijenilo, djeca su narasla, a interesi se presložili.
    hahahaha tanja, baš čitam i mislim, gdje ste bili 2006. , ne da nije smjelo biti (ne)podržavajuće teme o nogometu, nego nikakve.

I općenito, @seni, na rodinom forumu se jako često nije smjelo o nečemu pisati ali, eto, vremena se mijenjaju.

Plus, ovo stvarno nije otvoreno kao tema podrške smijeh me uhvati kad pročitam 'nemojte bar na ovoj temi' a ono na početku stray cat naziva nogometne navijače najgorim imenima.

Iskreno ne razumijem niti ljude koji ne navijaju a smetaju im navijači, a niti ovu pozitivo populaciju kojoj smeta ako netkonapiše neku kritiku ili negativno mišljenje o nogometu. (kod nas je nogomet btw. tako vruća tema da postoje cijele grupe ljudi koji navijaju protiv reprezentacije), ili čak samo ako ljudi nisu veseli i euforični.
    Kao što rekoh, ne zanima me, ne pratim, a stvarno u stvarnom životu nisam doživjela da me netko radi toga poprijeko gleda. Možda da ipak memoriram imena članova reprezentacije (Lovren, ..?????)

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

A, nisam vidjela zadnje postove... pa da, pa svi se vesele, totalna je euforija, šta vam smetaju dva i pol čovjeka koji nešto kažu “na drugu stranu”.

Koja god stvar da se na svijetu događa, o njoj ce se uvijek pisati na sve moguće načine. Nitko nikoga ne proglašava intelektualno inferiornim (ja to nisam doživjela)... samo netko kaže “meni nije to baš tako napeto”. Pa u ničemu nikad ne sudjeluje baš 100% svih.

Mitovski, sigurna sam da bi u svakoj baš svakoj maloj zemlji svijeta koja bi to postigla postojao neki Viktor, neki Puhovski i neka”Mojca”. To je jednostavno tako.

Samo vi uživajte .

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Dobro Mima ne možeš li zapamtiti ni Modrić? Ne sjecas se ko ni on?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

lool ne sjećam se

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde, uživajte tko uživa, nemam pojma gdje vidite da vam netko želi nešto pokvariti.
    ma dobro, i tako je ošlo u kupus.
    ja bi radije da "hraćkate" po nogometu jer vam se više sviđa košarka ili poezija ili ne volite nogomet. eto, ja sam to tako zamislila, ali tko me pita, ne može
    ali isticanje neke vrlo važne pozadine i sudbinskog značenja nečijeg namćorenja na ovoj temi je po meni samo neimanje pametnijeg posla i otkrivanje tople vode
    neki svoj izum liječe navijanjem, neki bi filozofirali. sve je to isti k.

naprijed, naši!

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    pametan čovjek.
    pazi, a čak nemaju isti glazbeni ukus, on i nogometaši!

oće to kad si veći katolik od pape. ovo se, naravno, ne tiče jokića.
    Posljednje uređivanje od AdioMare : 14.07.2018. at 09:55

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    sto bi Mozart, s. plath, k. Haring, Karl ove knausgard, da ne nabrajam dalje, ne bi trebali postojati, jer se ne uklapaju u sliku ja u svemu vidim samo lipo.
    O, uklapaju se i oni.

Sve je kut gledanja. Ali, ako ne gledaš, ni ne vidiš. Ni ne možeš vidjeti.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku

Nisam bila tada na forumu. Ali, više nisu aktivne ni teme o dojenju, osim vrlo rijetko, tako da su promjene velike i u ovih 8 i nešto godina mog prisustva ovdje.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku

I sad razmišljam zašto je u Hrvatskoj sramota reći da navijaš za Hrvatsku, da ćemo 'mi' pobijediti, da si ponosan što je Hrvatska u finalu, da si ponosan da u ovom trenutku cijeli svijet piše i priča o Hrvatskoj.
    Zabogamiloga, pa tko je uopće rekao da je sramota navijati za Hrvatsku Ako netko i napiše drugačije mišljenje, to je njegov osobni stav, a ne općeprihvaćena činjenica.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravoooo Beti, jako mi je drago zbog tebe!!!!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    flopica veliki potpis

I sad razmišljam zašto je u Hrvatskoj sramota reći da navijaš za Hrvatsku, da ćemo 'mi' pobijediti, da si ponosan što je Hrvatska u finalu, da si ponosan da u ovom trenutku cijeli svijet piše i priča o Hrvatskoj. Da će sutra cca 800 mil ljudi a možda i više gledati finale i vidjeti tamo jednu malu Hrvatsku. I da oni koji tako osjećaju nisu na visokoj intelektualnoj razini, da su nacionalisti i da ih nije briga za silne probleme koje Hrvatdka ima.
    Nađite mi zemlju na svijetu, pogotovo neku malu koja ne bi osjećala sve to na kolektivnoj razini i ne bi bila u kolektivnoj euforiji da igra sutra u finalu.
    Francuska ima 1.700.000 registriranih nogometaša. Ovo je jedna predivna sportska priča.
    XXX baš to.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    srce slatko, pametno

a isto malo bolje kad pogledam, čini mi se da mu nije popeglana košulja
    onaj dio oko gumba mi je suspektan
    ali ne marim, on mi je baš nekako karizmatičan

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    PS. mogu već napraviti koji korak bez pomagala, ako koga zanima.
    Brovo, Beti! Trčala ti nama uskoro ko košuta

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hvala svima na lijepim željama.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

beti, drš se! oporavi se što prije

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Beti, brz oporavak! imala sam sličnu situaciju, znam kako je to.

idemoooo, dečkiiiiiiii

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    srce slatko, pametno

a isto malo bolje kad pogledam, čini mi se da mu nije popeglana košulja
    onaj dio oko gumba mi je suspektan
    ali ne marim, on mi je baš nekako karizmatičan
    Definitivno nije speglan a očito ga ni ne smeta

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    A nije mi samo jasno, zašto neki neke postove doživljavaju kao da neko nekome želi pokvariti nešto, veselje, uživanje, navijanje...

Ja nisam nigdje procitala da je netko napisao “kako se TI možeš veseliti uz to, to i to...”.
    Ja sam sve takve postove procitala kao “JA se ne mogu uživiti u to i to, zbog toga i toga”. Ne vidim da itko ikome što brani oko navijanja ili sudjelovanja u euforiji, samo da netko piše sam za sebe da ne sudjeluje u tome zato i zato.

Kako to drugima kvari raspoloženje?

Meni to zvoni kao i ona “neka pati koga smeta”... samo “neka pati koga smeta što mene smeta” .

Ljudi se bune na prvu, možda i kad treba i kad ne treba jer je Hrvatska trenutno u takvom društvenom raspoloženju da moraš 10 puta izvagati svaku riječ da te "čuvari" demokracije, antifašizma i humanizma ne zaskoče iza ugla. Tako smo mogli ovih dana čuti povezivanje držanja ruke na srcu tijekom intoniranja himne sa HDZ-om, izjave tipa "ne mogu navijati za naše nogometaše dok igraju u crnim dresovima", pa ne valja što su Hrvati prihvatili Subašića kao hrvatskog Srbina (što bi bilo da je običan građanin) i slično. U svemu se traži dlaka u jajetu i ljudi su umorni od toga.
    Pa evo i ovaj Jokićev intervju. Ma kome to Hrvatska mora dokazivati da nije zabit i zašto bi se uopće osjećali kao zabit ?
    To je takva šizofrena situacija gdje se ne možeš jednostavno radovati uspjehu hrvatskih nogometaša zbog njih, zbog nas samih, zbog našeg sporta, nego se svemu daje jedan politički kontekst.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala svima na lijepim željama.
    Ne znam što se dogodilo ali želim ti brzo ozdravljenje

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I ja isto beti

Nego kolko je vremena prošlo od stavljanja gipsa?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

rehab, sad si ti ko ovi što vide crni dres. dres je tamno plavi
    i drugi je najljepši dres na prvenstvu!

zaboravila napisat
    i nije jokić ništ loše rekao, stvarno nije.
    Posljednje uređivanje od AdioMare : 14.07.2018. at 11:09

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Beti, navijamo i za tebe

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Dres je stvarno predivan! AM, koji ti je najljepsi? Kako to mislis da ti nije hrvatski dres najljepsi
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 14.07.2018. at 11:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •