Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1716

Tema: nogometni navijaci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A "Lijepa li si" inače pjeva...tko?
    Toliko je pozitive, silno puno. Toliko dobrih pomaka. Osim svega nabrojanog, ja ću spomenut i osuđenog Mamića, Šukera koji se stiska u kut, svi se prave da ga nema, pa činjenicu da se nitko od političara nije usudio nos pomolit na doček, činjenicu da sva ta masa ljudi nije imala poriv pjevati nacionalističke pjesme niti nositi nacionalističke transparente, i možemo tako jako drugo nabrajati.
    Naravno, šta kome uništava bajku, to je osobna stvar. Svatko neka uživa u svojim iracionalnostima :D
    Najavljuju Thompsona za doček u Splitu, nadam se da neće biti sve u znaku njega, a i ako bude, nadam se da će pazit što pjeva. Ali i ako to ne prođe dobro (a tako se nadam da hoće), još uvijek će tu biti ovo u Zagrebu, i sve ono što je bilo fantastično. Ono loše neće izbrisat ono dobro, nego će to dvoje postojat usporedo.
    Posljednje uređivanje od vertex : 17.07.2018. at 12:02

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Osim svega nabrojanog, ja ću spomenut i osuđenog Mamića, Šukera koji se stiska u kut, svi se prave da ga nema, pa činjenicu da se nitko od političara nije usudio nos pomolit na doček, činjenicu da sva ta masa ljudi nije imala poriv pjevati nacionalističke pjesme niti nositi nacionalističke transparente, i možemo tako jako drugo nabrajati.
    mislim da je ovo važno koliko i ukupno veselje i da treba izdvojiti.

a za šukera i mpt ste dobro primjetile da su bili suzdržani i u zapećku. bilo bi mi draže da ih nisam uopće morala gledati, ali nisu mi oni pokvarili doživljaj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •