Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1716

Tema: nogometni navijaci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    sasa, skroman je kriva riječ, evo vertex me podsjetila, nije bio skroman nego stisnut, šta kaže danka, ko bubica

a isto je mogao zaurlat čavoglave, pa nije.

vjerujem da neće ni u splitu.
    joj pa nije on blesav da zaurla čavoglave i diže dodatno tenzije na dočeku koji se shera po svijetu. ovo je prevelika stvar da bi se baš jako kompromitirala, ali činjenica je da je tu. i da mamić nije zbrisao, bio bi i on tu.

Citiraj mitovski prvotno napisa
    Ja stvarno mislim da se kolektivna svijest promijenila i da nije tako kako si napisala i to se vidjelo. Jučer nisam vidjela niti jedno nepoželjno obilježje. Prije 10 godina situacija je bila znatno različita a i mpt bi imao puno više prostora prije 10 godina. Promjena se vidi i to velika. To da će nažalost uvijek biti pojedinaca i ne samo ovdje nego svugdje, biti će.
    voljela bih da sam optimist kao i ti, no stanje na političkoj sceni, raznorazni referendumi govore mi upravo suprotno :/

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Eto Grdović je puno bolji od Thompsona. Obiteljski nasilnik, alkoholičar, dalje da ne nabrajam. Hbg. Svi mi nekad odvajamo pjesme od onoga tko ih pjeva. Tko od nas ne bi otišao na koncert Michaela Jacksona da je živ, Guns n Rosesa, itd. Malo tko bi rekao da neće kupiti tu kartu jer je pjevač pedofil, obiteljski nasilnik, itd.
    Potpisati ću Cvijetu i da, tako je, Thompson zaista ima tih par pjesama koje su prelijepe, malo koja može pokrenuti taj naboj kao "Lijepa li si". Da je sinoć imao svoje eskapade, to bi bila druga priča, ali stvarno se čovjek ponio dostojanstveno. Gori mi je bio Mateo Kovačić sa "ajmo svi koji imate puške..." i onda počeo pjesmu "Pukni puško".

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Eto Grdović je puno bolji od Thompsona. Obiteljski nasilnik, alkoholičar, dalje da ne nabrajam. Hbg. Svi mi nekad odvajamo pjesme od onoga tko ih pjeva. Tko od nas ne bi otišao na koncert Michaela Jacksona da je živ, Guns n Rosesa, itd. Malo tko bi rekao da neće kupiti tu kartu jer je pjevač pedofil, obiteljski nasilnik, itd.
    Potpisati ću Cvijetu i da, tako je, Thompson zaista ima tih par pjesama koje su prelijepe, malo koja može pokrenuti taj naboj kao "Lijepa li si". Da je sinoć imao svoje eskapade, to bi bila druga priča, ali stvarno se čovjek ponio dostojanstveno. Gori mi je bio Mateo Kovačić sa "ajmo svi koji imate puške..." i onda počeo pjesmu "Pukni puško".
    Pa... imaš pravo. Grdović je sve navedeno, a Thompson je osim sveg navedenog i katolički licemjer: https://www.jutarnji.hr/arhiva/crkva...ijele/4025376/

Takvih se uvijek nađe. Aliiii kako bi rekli TBF-ovci: Ništa nam neće ovi dan pokvarit...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •