Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1716

Tema: nogometni navijaci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

sve dok živiš u svojoj domovini, imaš pravo na kritiku.
    jer itekako osjetiš sve što ti domovina "servira" - od problema u birokraciji, školstvu, zdravstvu, pravosuđu, svjetonazora, ... da ne nabrajam dalje.
    moje je mišljenje da svi koji u ovoj situaciji odluče ostati u Hr (kada ogroman broj ljudi odlazi), po automatizmu su domoljubi.

znači usprkos teškoćama, da se ostaju boriti za bolje sutra - ne samo sebe, nego svoje djece, uže i šire zajednicu.
    itekako imaju pravo kritizirati sve i svašta unutar granica gdje žive i borave.

nogometaši ? nisam čula da se netko od njih vraća natrag ... ili mi je to promaklo ?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj la_mama prvotno napisa Vidi poruku
    sve dok živiš u svojoj domovini, imaš pravo na kritiku.
    jer itekako osjetiš sve što ti domovina "servira" - od problema u birokraciji, školstvu, zdravstvu, pravosuđu, svjetonazora, ... da ne nabrajam dalje.
    moje je mišljenje da svi koji u ovoj situaciji odluče ostati u Hr (kada ogroman broj ljudi odlazi), po automatizmu su domoljubi.

znači usprkos teškoćama, da se ostaju boriti za bolje sutra - ne samo sebe, nego svoje djece, uže i šire zajednicu.
    itekako imaju pravo kritizirati sve i svašta unutar granica gdje žive i borave.

nogometaši ? nisam čula da se netko od njih vraća natrag ... ili mi je to promaklo ?
    Ne moraju se ni vratiti. Jedan uspješan nogometaš, može učiniti mnogo za svoju domovinu vani. Privlačenje investitora, promocija države, ulaganje u projekte.. Ne mora biti unutra da bi učinio nešto za svoju domovinu.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ne moraju se ni vratiti. Jedan uspješan nogometaš, može učiniti mnogo za svoju domovinu vani. Privlačenje investitora, promocija države, ulaganje u projekte.. Ne mora biti unutra da bi učinio nešto za svoju domovinu.
    Zašto ne ? Kakvu poruku daju mladima ? Ako ste talentirani i želite postići svjetske rezultate, izvolte vani u klubove gdje će vas pošteno platiti.

Da, mislim da bi puno više mogli napraviti ovdje u Hr - od podrške mladim igračima, lokalnim klubovima, da ne pričam o navijačima i podizanju kvalitete igre u domaćoj ligi.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

e lili, vidim sad da sam te krivo razumijela.

ali mislim da se svi razumijemo...

sto se mene tice, voli, ne voli kako i koliko hoces, ako placas porez i ponasas se kao posten i odgovoran gradanin. (zvuci kao pionirska zakletva )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •