Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
Mene se ne tiče što imaju za istaknuti mediji kolonijalističkih država, Trumpove Amerike i inih. Svak svoje demone tegli za sobom.
Nije problem kako nas "vidi" svijet - svijet je opijen koječime, kao i mi sada.
Nego kako doživljavamo normalno, moralno, kako želimo živjeti u svojim okvirima.

Kako se vjernicima ne gadi što se oni ne smiju rastati od zlostavljača, a MPT bez problema poništiše brak.
Kako se građanima ne gadi kako se obogatio na kostima njihovih tata i braće.
Kako im se ne gadi što slavi protjerivanje i šire familije našeg golmana.

Mene to brine, a ne to kako nas vidi - nitko, pa čak ni velebna Kanada koja istražuje naftu i transferira crnu industriju u indiju :D
pa ovo očekujem da svi znaju već godinama. i očito se sve to i više nego tolerira. tj. nedovoljno je da bi se dogovorili da je stvarno neprimjereno i bljutavo da takva figura pjeva na stejdzu s igračima. i nije potrebno meni da si Modrića protumačim kao crnokošuljaša- nisam vidjela da je to itko rekao. no kada dođe do fašizma i mrva je previše. a pjevač čija popularna pjesma počinje fašističkim pozdravom je u najmanju ruku mrva.
strani su mediji navedeni kao protuprimjer svima koji pričaju o promociji Hrvatske u svijetu kroz zrcalo naših igrača. jer se zrcali i MPT.