Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
Meni je jasno da je razumiješ jer i sama imaš puno predrasuda i odlučila si s mjima živjet. Tvoj izbor, tvoja stvar, al nemoj predstavljat predrasude kao nešto normalno i poželjno.

A gle ja znam dečka završio za kuhara, radi kao pomoćni kuhar, a dečko je full načitan, ide na književne večeri, engleski mu je savršen...baš sam se posramila sama pred sobom kad sam shvatila kakve predrasude sam imala prema takvim nekim strukovnim zanimanjima.
Meni je žalosno da netko mora ovako nešto napisati.
Hoćete mi reći da svi imate VSS i vaši muževi i prijatelji također? Da prema tome tko ima koje obrazovanje prosuđujete i cijenite čovjeka? Zaključujete da li sluša Thompsona ili ne?
MM je stolar i zamisli žuta ne sluša Thompsona i ne voli nogomet, ovo su valjda bile jedine utakmice koje je gledao. Moralniji je i inteligentniji od puno mojih poznanika koji su VSS pa i više.
Ja imam VSS i plakala sam od sreće kad smo ušli u finale jer pratim nogomet već 30 godina i ne slušam i ne volim Thompsona i žao mi je što je bio na Trgu. Svejedno me ovaj uspjeh jako veseli.