Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1716

Tema: nogometni navijaci

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Nogometaši možda nemaju formalno obrazovanje, silom prilika, ali imaju sasvim druga životna iskustva, kao prvo puno novaca, kao drugo život po različitim zemljama, kulturama, učenje jezika, snalaženje u različitim sredinama. Znači možda nema formalnog obrazovanja, ali ima bogatog životnog iskustva, neusporedivo više nego netko tko je završio fakultet i nije se maknuo iz svog mjesta (premda možda čita znanstvene časopise).
    X baš tako.

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    naravno zuta, često donosimo zaključke koji se temelje na stereotipima. i to samo po sebi nije apriori ništa loše.
    samo, treba imati na umu da nije svako zaključivanje temeljeno na predrasudama - diskriminacija. ali svaki, baš svaki oblik diskriminacije ima temelj upravo na predrasudama.
    X
    Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ako sam i sve to skupa nemaš to pravo. mislim, tko te može spriječiti, ali prestrašno je čitati s kolikim omalovažavanjem o nekome pišeš. možda ih ne znaš iz prve ruke, ja ih znam par i u najmanju ruku imaju kineziološki završen, ali ok. najviše pričaš o sebi.
    X

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da svi imamo odredjene predrasude Zuta, ali je predrasude zamucuju pogled, osobito ako ih predstavljamo kao nepobitne istine. A ja konkretno uopce ne vidim povezanost MPT u busu i obrazovanja nogometasa. I slazem se da je ta vrsta povezivanja uvredljiva. Stvarno ne moras biti neobrazovan da bi volio MPT.
    X

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Po čemu se to razlikuje od drugih timskih sportova? Npr. ima timskih sportova gdje su cijele ekipe visokoobrazovane, a isto su čopor.

Neobrazovani su jer se jako rano profesionaliziraju i zarađuju masne pare, i jer škola i sport nisu u suradnji.
    X

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    I sad vidim da je MM u pravu kad mi govori da mu visokoobrazovani ljudi pristupaju s predrasudama, a ja ga uvjeravam da je to samo njegov osjećaj.
    Zato mi je još draže kad ostanu pozitivno iznenađeni onim što čuju iz njegovih usta.

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    MPT nije stvar muzičkog ukusa, kvalitete ili nekvalitete, nego političkog stava.
    Očito tako na kraju ispadne. :/
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.07.2018. at 11:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •