Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Blokiranje prometa zbog prolaza duznosnika

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Blokiranje prometa zbog prolaza duznosnika

Dugo me nije bilo na forumu, ali ovo danas moram podijeliti sa vama. Provela sam 45 minuta u blokiranoj koloni na Prisavlju zbog prolaska duznosnika i dijete mi se popiskilo u gace 100 metara od stana u sjedalici.
    U drugim drzavama premijer ide na posao tramvajem, a kod nas se zlostavlja ljude da bi oni mogli malo jurcati bdmvejima. Da ne spominjem koliko placamo taj sport. Eto ideje za referendum...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Eh, draga, ima samo jedan način da se toga otarasiš - moraš se učlaniti u pravu kolonu, onu zbog koje zaustavljaju promet.

A sad ozbiljno - i meni fakat idu na živce, kao i one sigurnosne antiterorističke mjere zavarivanja šahtova, a pred našom školom su svi poklopci za šahtove pokradeni (i vjerojatno prodani kao sekundarne sirovine) i nikom ništa. Uzalud se žalimo. Što bi tamo zavarili da slučajno prođe kolona... ali ne, oni ne idu kroz sirotinjske kvartove. Ufff...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Dobaaar! Bas si me nasmijala,malo sam sad manje ljuta. Kod nas u taman sad sahtove vratili...

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo da se i ja javim kao osoba koja već godinama pati zbog navedenoga. Odrasla sam u Velikoj Mlaki, naselju uz cestu ZG-Velika Gorica, dakle prema aerodromu Pleso i svaki puta kada neka faca putuje nekamo ili se od nekuda vraća, nama zatvore tu glavnu cestu, postave milijun policajaca uz istu, to nekada traje i po par dana, propuštaju aute na kapaljku, samo što nas sve ne prepipavaju da ne bi nešto krijumčarili. Ili ne daj slučajno da se parkiraš autom negdje blizu ceste ( ma i bicikli privezani za stupove im smetaju), jer možda je u autu kakva eksplozivna naprava. Pa ti smišljaj alternativne pravce ako želiš doći s točke A na točku B. Primjer morala sam iz Mlake u Hrašće k doktorici OP, nema šanse proći osim ako ne ideš okolo kroz Mičevec, Kosnicu, Črnkovec, Kobilić u VG pa odatle kroz Gradiće i Lomnicu u Hrašće i naravno istim putem natrag. Toliko o prijevozu ovih naših glavonja.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Dok je NK Šibenik bio u prvoj ligi, svake druge subote je bio ograničen promet u kvartu gdje je stadion i susjednim, gdje i ja živim.

Kako je riješeno: klub je ispao u 2. ligu, a poslije i u 3., ali to je sasvim druga priča.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ovi su na zalost cetvrta ljiga... Jadni mi s njima.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Dok je dolazio Bush u Zagreb, radila sam u blizini Britanca i ostala sam cijelu jutarnju i popodnevnu smjenu na poslu (7-20h) nismo smjeli ni u dvorištu biti. dotični gospodin je prošao u roku 25 sek preko Britanca na Zelengaj pa do Predsjednika negdje oko 17h ak se ne varam. al naravno, cijeli centar je bio blokiran od jutra. isto me dočekalo kad je ubijena ona mlada odvjetnica Hodak pa su kao lovili ubojicu po cijelom gradu. na kraju nas pustili doma a njega nitko uhvatio nije taj dan. uopće ne moram reći s kojim strahom sam hodala cestom

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Godinama sam živjela preko puta Predsjedničkih dvora na Pantovčaku.
    Možete si mislit kako je bilo lijepo kada su policajci obilazili susjedstvo i provjeravala ukućane, da li smo spustili sve rolete jer je neki jebivjetar došao našem predsjedniku u posjet, nismo smjeli u toku tih dana izlaziti na terase ili u vrt...
    Smijurija...
    A to što su predsjednički paunovi redovito bježali iz njihove šume pa srali po našim terasama i krovovima... nikom niš...jbg

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Dok je dolazio Bush u Zagreb, radila sam u blizini Britanca i ostala sam cijelu jutarnju i popodnevnu smjenu na poslu (7-20h) nismo smjeli ni u dvorištu biti. dotični gospodin je prošao u roku 25 sek preko Britanca na Zelengaj pa do Predsjednika negdje oko 17h ak se ne varam. al naravno, cijeli centar je bio blokiran od jutra. isto me dočekalo kad je ubijena ona mlada odvjetnica Hodak pa su kao lovili ubojicu po cijelom gradu. na kraju nas pustili doma a njega nitko uhvatio nije taj dan. uopće ne moram reći s kojim strahom sam hodala cestom
    Moja firma je tada bila na Britancu i mi uzeli kolektivni.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    A to što su predsjednički paunovi redovito bježali iz njihove šume pa srali po našim terasama i krovovima... nikom niš...jbg

Evo ideja

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Koliko smo blizu stanovali mogli smo im taj drek katapultirati barem do ulazne rampe...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •