Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Temperatura u ranoj trudnoci

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno Temperatura u ranoj trudnoci

Cure kakve su vam temperature bile u prvim tjednima trudnoce? Uvijek 37 ili su oscilirale?

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Od 37-37,4. bez znakova upala,infekcija i prehlada...ah,i to me snašlo Normalno je da se temp.povisi u trudnoći I dugo je to trajalo,skoro do 18tt. Nakon toga ne znam jer sam prestala mjeriti, došli drugi problemi

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

meni je oko 37, ujutro, nekad 36,8, nekad 37,2...ovisi. ali sinoć kad sam vidjela da je 36,8 odmah sam se uplašila...no danas ujutro je 37

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Samo nemoj piti tablete za to,to ti je normalno (naravno,ako si isključila infekcije,bakterije i ostalu gamad)

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Least draga baci toplomjer, i ja sam ispočetka mjerila svaki dan, i onda shvatila da sam trudna bez obzira na to je li on pokazuje malo ispod 37 ili iznad ... nije to više bazalna itd. Pad tempice će te samo zabrinuti a on više nije pokazatelj nečeg...pretpostavljam da je o tome riječ

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jep, i opet mi se povremeno javi smeckasto...nikako da ocistim gacice na duze od dana ;(

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

I to ćeš riješiti

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A jel ti se javlja smečkasti iscjedak bez obzira na mirovanje? Da probaš sad za vikend recimo cijeli preležati pa vidjeti hoće li se smiriti?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ma nema veze s mirovanjem, vec sam to proucavala. Recimo sad nisam mirovala i jucer idanas do oko 2 sata samo zuckasto bijelo...prakticki ciscenje. Budem sad bas cijeli vikend mirovala. U subotu imam rodendan, ali to je ono vise sjedenje i lezanje i brbljanje...
    A tebi je imalo veze s time?

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

draga 14 dana sam imala smečkasti iscjedak pila utriće i radila sto na sat i samo se smirilo

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Andeo hvala na info...ma meni ti je eto tako dan za danom drugacije, ali zasad ne jako...najvise mi izade s utricima kad se rastope. Prvi tjedan samo jedan dan i tjedan dana mira, drugi tjedan utorak i za vikend, a sad ovaj tjedan eto prvo cekam da se sve iscisti od vikenda i danas opet dode. Onako bude vodenkasto, sa smedim tockicama, kao sitnim kapilarama i rijetko. Osim kad dode u kombinaciju s utricima pa je gusto.
    Uglavnom, i ja smarram da nema pravila..

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Least123 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nema veze s mirovanjem, vec sam to proucavala. Recimo sad nisam mirovala i jucer idanas do oko 2 sata samo zuckasto bijelo...prakticki ciscenje. Budem sad bas cijeli vikend mirovala. U subotu imam rodendan, ali to je ono vise sjedenje i lezanje i brbljanje...
    A tebi je imalo veze s time?
    Nije, ista stvar...bez obzira što radim, cijelo vrijeme je curkalo. Čak je jednom i prestalo pa sam otišla dok na UZV,rekla je ima još malo krvi oko ušća,kao na izlazu je van, ali to nikad nije iscurilo. Odnosno,nakon tog pregleda je stalo.

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Least123 prvotno napisa Vidi poruku
    Andeo hvala na info...ma meni ti je eto tako dan za danom drugacije, ali zasad ne jako...najvise mi izade s utricima kad se rastope. Prvi tjedan samo jedan dan i tjedan dana mira, drugi tjedan utorak i za vikend, a sad ovaj tjedan eto prvo cekam da se sve iscisti od vikenda i danas opet dode. Onako bude vodenkasto, sa smedim tockicama, kao sitnim kapilarama i rijetko. Osim kad dode u kombinaciju s utricima pa je gusto.
    Uglavnom, i ja smarram da nema pravila..

ma biti će sve ok,ja sam pila utriće jer ne bi to uz posao nikako mogla stavljat,još imam jednu tableticu i tj dana više nemam nikakvo smeđarenje....rekla mi je ginička da je bitno da me niš ne boli,a to smeđarenje,a ponekad i krvarenje ne treba uopće utjecat na trudnoću,kod mene je recimo razlog nepoznat,niti imam ciste niti hematom niš,a i u prošloj i u ovoj sam morala hormone pit da se smiri

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

I ja sam danas uzela utrice oralno. Bolje je, samo odjednom par kapi smeckastog i opet nista...
    Ma joj necu se zivcirat. Na vikendu sam pa se opustam i hvala bogu bas i nemam signala da petljam po internetu

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Anđeo,
    samo pitanje..jel ti krvarenje imalo ponekad onako sitne komadiće, kao splet kapilarica, ne baš veliki ugrušao, onako manje?

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

nije,bilo je sluzavo,smečkasto,crveno kako koji put.....nemoj paničarit draga znam neke koji su jako krvarili pa je s bebom bilo sve ok,a ako te je strah briši na hitnu,ja sam tako napravila da svoju psihu smirim

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

A ne pojacava se, jedino sto sad gotovo ne prode dan da nemam nesto...a sad nije rijetko tj. Jucer i danas neko vise tako komadici kao sitne ljuskice, sluzave...
    Bila sam kod ginkaca s time pa mi glupo na hitnu. Simptome jos imam pa se nekako ne bojim previse da je doslo do nekih promjena...ma joj ali vidim da je mnogima to kontinuirano trajalo

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

sve bu ok ako se ne pojačava,ja na žalost nemrem bez toga proći niti jednu trudnoću koliko vidim....meni nije glupo na hitnu ako te to smiri???samo ti lijepo odmaraj,bebu bu svakim danom sve veća,a ovo brljavljenje bu stalo....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •