Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Slatkasti miris znoja u trećem trimestru

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno Slatkasti miris znoja u trećem trimestru

Inače imam prilično dobar njuh koji se u trudnoći dodatno izoštrio, međutim, prvi je primijetio MD, koji mi je prije nekoliko tjedana saopćio da "već mirišem na bebu".
    Unatrag tjedan-dva osjetim i ja (ne mogu procijeniti je li taj opis točan budući da je moje iskustvo s bebama prilično tanko).

To nije standardni oštri miris znoja koji daje na kapulu, ni onaj kvasni od nogu, ni onaj amonijačni iz autobusa
    To je neki onako suptilni slatkasti miris. Lociram ga stalno ispod prsa, često u međunožju, nekad oko vrata.

Nije mi mlijeko počelo curiti, ne znojim se više nego inače, nemam nikakvih problema s kožom, ne konzumiram neke nove namirnice ili lijekove, perem se redovito...počela sam malo naticati, šećer mi je zadnji put mjeren sredinom trudnoće i tada je bio OK...Sad sam u 33tt.

Je li to neka neobična pojava ili normalna hormonska nuspojava trudnoće?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Arge moja draga, pa daj se istusiraj

Salu na stranu, mm mi je u svakoj trudnoci govorio da ja njemu drugacije mirisem dok sam trudna
    Tako da sam sigurna da hormoni cine svoje
    Ja sama to nisam bas skuzila, iako mi je njuh izostren

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hmm..ovako, moj miris se isto mijenjao - amuž kaže da mu čak i manje mirišim po sebi jer sam prestala upotrebljavati sve kemijske preparate (gelove za tuširanje,dezić, parfeme,čak i na šminku pazim) i samo sam na prirodnoj kozmetici ili voda+neko eterično ulje...ali da, rekao je da mirišim sterilno i da to nije moj uobičajeni miris...e u drugom tr. sam počela smrduckati pa sam vraila obični dezić ali sve drugo OK (vjerojatno i zbog ljeta). Čekam treće pa ti javim, za jedno 2-3 tjedna hehe.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Da se onda ipak podaperem, ha

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A čuj...

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bolje da mirisis na slatkasto i na bebe nego kao ja na musku svlacionicu ...nosila sam decka i imala bas izrazito karakteristican miris po muskom znoju ...nije pomagalo ni cesto tusiranje niti pamucna odjeca...

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

mjesec i pol nakon poroda i ja mirišem na mušku svlačionicu
    krivim dojenje za to
    a ono nije bio miris bebe, bar ne moje
    ...ostat će misterija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke