-
Slatkasti miris znoja u trećem trimestru
Inače imam prilično dobar njuh koji se u trudnoći dodatno izoštrio, međutim, prvi je primijetio MD, koji mi je prije nekoliko tjedana saopćio da "već mirišem na bebu".
Unatrag tjedan-dva osjetim i ja (ne mogu procijeniti je li taj opis točan budući da je moje iskustvo s bebama prilično tanko).
To nije standardni oštri miris znoja koji daje na kapulu, ni onaj kvasni od nogu, ni onaj amonijačni iz autobusa 
To je neki onako suptilni slatkasti miris. Lociram ga stalno ispod prsa, često u međunožju, nekad oko vrata.
Nije mi mlijeko počelo curiti, ne znojim se više nego inače, nemam nikakvih problema s kožom, ne konzumiram neke nove namirnice ili lijekove, perem se redovito...počela sam malo naticati, šećer mi je zadnji put mjeren sredinom trudnoće i tada je bio OK...Sad sam u 33tt.
Je li to neka neobična pojava ili normalna hormonska nuspojava trudnoće?
-
-
Hmm..ovako, moj miris se isto mijenjao - amuž kaže da mu čak i manje mirišim po sebi jer sam prestala upotrebljavati sve kemijske preparate (gelove za tuširanje,dezić, parfeme,čak i na šminku pazim) i samo sam na prirodnoj kozmetici ili voda+neko eterično ulje...ali da, rekao je da mirišim sterilno i da to nije moj uobičajeni miris...e u drugom tr. sam počela smrduckati pa sam vraila obični dezić ali sve drugo OK (vjerojatno i zbog ljeta). Čekam treće pa ti javim, za jedno 2-3 tjedna hehe.
-
Da se onda ipak podaperem, ha
-
A čuj...
-
-
mjesec i pol nakon poroda i ja mirišem na mušku svlačionicu 
krivim dojenje za to
a ono nije bio miris bebe, bar ne moje
...ostat će misterija
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu