Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Temperatura u ranoj trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Andeo hvala na info...ma meni ti je eto tako dan za danom drugacije, ali zasad ne jako...najvise mi izade s utricima kad se rastope. Prvi tjedan samo jedan dan i tjedan dana mira, drugi tjedan utorak i za vikend, a sad ovaj tjedan eto prvo cekam da se sve iscisti od vikenda i danas opet dode. Onako bude vodenkasto, sa smedim tockicama, kao sitnim kapilarama i rijetko. Osim kad dode u kombinaciju s utricima pa je gusto.
    Uglavnom, i ja smarram da nema pravila..

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Least123 prvotno napisa Vidi poruku
    Andeo hvala na info...ma meni ti je eto tako dan za danom drugacije, ali zasad ne jako...najvise mi izade s utricima kad se rastope. Prvi tjedan samo jedan dan i tjedan dana mira, drugi tjedan utorak i za vikend, a sad ovaj tjedan eto prvo cekam da se sve iscisti od vikenda i danas opet dode. Onako bude vodenkasto, sa smedim tockicama, kao sitnim kapilarama i rijetko. Osim kad dode u kombinaciju s utricima pa je gusto.
    Uglavnom, i ja smarram da nema pravila..

ma biti će sve ok,ja sam pila utriće jer ne bi to uz posao nikako mogla stavljat,još imam jednu tableticu i tj dana više nemam nikakvo smeđarenje....rekla mi je ginička da je bitno da me niš ne boli,a to smeđarenje,a ponekad i krvarenje ne treba uopće utjecat na trudnoću,kod mene je recimo razlog nepoznat,niti imam ciste niti hematom niš,a i u prošloj i u ovoj sam morala hormone pit da se smiri

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Anđeo,
    samo pitanje..jel ti krvarenje imalo ponekad onako sitne komadiće, kao splet kapilarica, ne baš veliki ugrušao, onako manje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •