Bok svima,
jedna pomalo zbunjena buduća mama voljela bi da joj netko pomogne. Po mjestu stanovanja spadam Petrovu, iako je termin tek u 11. mjesecu već me pomalo hvata panika. Do sad nisam čula ni jednu priču sa poroda u Petrovoj, a da nije uključivala neki minus. Pozitivno iskustvo bi mi puno značilo, ovo mi je prva trudnoća (obzirom na probleme vjerojatno i posljednja) pa mi svaka pozitivna stvar uljepša vrijeme iščekivanja.
P.S. Dali je neka od vas vodila trudnoću kod dok. crvenkovića u Petrovoj? Kakav je on liječnik?

Odgovori s citatom

Slažem se da bi trebalo biti normalno da na porodu s tobom bude osoba od povjerenja, na kraju krajeva nisu ni svi tate spremni na to iskustvo. Po brzini kojom se kod nas razvijaju stvari to bi moglo postati moguće za nekih cca. 5 godina.  :/

?! Ajde da netko ima pozitivno iskustvo s njim.

). Ja u panici, čula sam da je zločesta, kad ono žena super, izvadi mi krv, niš nisam ni osjetila, šali se samnom, smije se, pita me koliko ostajem kod njih, ma mrak. Što se tiče kuhinje ja sam samo doručkovala, ručak je kuhala sveki, a večerala sam voće. Hranu nije lijepo ni vidjeti ali mislim da je to u svim bolnicama tako. Kada bi cijela Petrova bila kao CEF ...

)

odlican tim.