Pokazuje rezultate 1 do 50 od 103

Tema: Ovako nemojte "tješiti" parove koji se liječe od neplodnosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

AM, ipak mislim da si sa Zdenkinim primjerom fulala poantu - ako se ne varam, njezin se odgovor odnosi na većini posvojitelja glupe komentare o njihovoj plemenitosti i humanosti jer su učinili tako dobro djelo i pobrinuli se za VLASTITU DJECU. a oni to, kao RODITELJI, apsolutno ne doživljavaju tako - nikome ne bi palo na pamet takvo nešto reći nečijem biološkom roditelju. i o tome baš i govorim - roditeljska je ljubav nenadmašiva i potpuno neovisna o načinu ostvarenja roditeljstva
    mislim da nisam fulala, znam vrlo dobro zašto je to zdenka rekla. jedino je moja poanta očito nejasna, a to je da nema razlike.
    pa ću ponoviti još jednom da nema potrebe s bilo čije strane isticati da je neko roditeljstvo posebnije (ili plemenitije) od onog drugog jer to i jest ono što želimo iskorjeniti...
    pa ga se zato nema razloga niti gledati drugim očima. na to gledanje drugim očima sam se "zakačila" i mislim da mi to nije bilo pametno jer bih se sad mogla zapetljati.
    ostvarenje roditeljstva je sebična želja jednog para da ima jednako posebno i obično dijete kao što su, objektivno, sva druga djeca. njima su, naravno, sve na svijetu.
    a ovu brigu što spominje šumskovoće, strah, grč u želucu, suze u očima na pomisao da bi bilo što u njihovom slučaju moglo poći krivo - to imaju svi roditelji, ama svi, vjerujte mi.
    ali istina je da neki od nas odvale težak kamen, to jest

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    na to gledanje drugim očima sam se "zakačila" i mislim da mi to nije bilo pametno jer bih se sad mogla zapetljati.
    Uze mi riječi iz usta...iz istog razloga neću elaborirati dalje jer se 'drugačije gledanje' automatski prevede u posebnije/više voljeno/cijenjenije, a uopće se ne radi o tome...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •