-
Argente, LOL i zagrljaj!
I to mesijanstvo-patnja koje je puno puta meni pribijano, mene to, doduše, zabavljalo, ali it's so not me (moj "križni put"). Niti mislim da sam ueber roditelj, ali tko zna što sam pisala pred xy godina, kad je tema bila aktualna. Na bolovanja nisam išla, Maribor je omogućio doslovno da po postupku nestanem na maks dan vremena ili pola dana, trudnoću odradila (ne toliko zbog drugih, koliko zbog moje glave, što bi bilo da sam doma imala vremena guglat, i ovako sam bila u oblacima).
Svaki neplodni je drugačiji i drugačija mu recepcija paše, ja sam prvo pričala (kad sam se nadala), pa sam prestala, ono, besmisleno više, koga to zanima više, a svi su počeli zamjerat (kolege ne zbog krivog rasporeda nego ono što se više pati, kad će shvatit), a isto tako i starci (koji su bili "dosta više toga, pa vi ste razumni ljudi/doktori vas navukli" đir).
Sestra je jecala od smijeha kad je izašla neka moja aktivistička anonimka od intervjua di sam (u našim očima) ispala "MPO gospe", a moj MPO smrzlić Mali Isus.... ali i to je tada išlo u rubriku "publika traži jecaj (ne od smijeha) da se tema probije do nezainteresiranih".
Ne kažem da nije bilo patnje i teških dana, ali nemoš' baš patit aktivno 10 godina... to se pretvori u neko autoironično tupilo. Opet, moja priča je pak lakša od xy drugih, nema nekog jedinstvenog recepta, osim općeg poštovanja - pratit komunikacijski onog potrebitog - tako je u svakoj drugoj bolesti.
Pedeset nijansi sive ima na sto tema.
Posljednje uređivanje od ina33 : 08.11.2013. at 13:49
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma