Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
krenula od premise da je MPO između ostalog stigmatiziran jer se mi MPOuše smatramo nadmajkama
ja sam samo komentirala onaj dio di je netko napisao da više voli svoje dijete jer je teže do njega došao. ili se više brine? svi mi mislimo da radimo najbolje, ali se te stvari ne mogu mjeriti. zato, najbolje zadržati za sebe.

Uglavnom, to što se tvoje kolegice bez riječi skupe dvaput godišnje na po mjesec dana, traže suosjećanje dok istovremeno frkću nosom ako se ti drzneš nešto priupitati - ne, to nije zajednička karakteristika svih neplodnih, to je samo karakteristika tvojih kolegica.
znam da nije, imala sam među poznatima i jedan "pozitivan" slučaj MPO, di nije bio kraj svijeta iako je isto bio dugogodišnji pokušaj (haha, i ta majka nakraju sasvim normalno voli svoje dijete).
ali eto, ovo sam navela da i vi znate da se to može tako manifestirati, a onda stvarno i ispadne kako si rekla - plebs mora šutke odrađivati. kao što sam i napisala, ali se taj dio poopćio, zamjeram nekim kolegicama, a ne svim osobama u MPO.
enivej, iskreno se nadam općenito što manjem bolovanju, i sebi i drugima.