Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Ella one i trudnoća

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno Ella one i trudnoća

Prije svega - jedan pozdrav

Nedavno sam saznala da sam trudna (prva trudnoća) i moja trenutno najveća briga je hoće li sve biti okej? Znam da se to sve trudnice pitaju, no problem kod moje trudnoće je što je ona nastala neželjeno. Dečku i meni je puknuo kondom, drugi dan sam popila tabletu EllaOne koja je trebala spriječiti trudnoću, no nije. Ono zbog čega noćima ne spavam i brinem je hoće li to imati kakve posljedice na dijete? Svaki ginekolog mi kaže da nitko ne može sa sigurnošću reći kako će trudnoća završiti, pa ako netko ima sličnu iskustvo pliz neka me malo smiri Beta mi se u početku nije duplirala i jako je sporo rasla, što me je isto zabrinjavalo, no današnji nalaz je pokazao super rezultat. Pa eto, ako netko ima slično iskustvo bila bih jako jako zahvalna da ga podjeli.

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Draga Gabia,

molim te napiši kako se razvija situacija kod tebe? Moguće je da sam trudna nakon ellaone jer je već bilo došlo do ovulacije i susreta sa sjemenom... unaprijed ti hvala

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Molim te javljaj kako napreduje tvoja trudnoća... Hvala

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Sad sam tek vidjela tvoje postove, pa da ti odgovorim. Trudnoća napreduje sasvim normalno za sada, a nadam se da će tako i dalje. Ulazim lagano u 4 mj. i dok nisam došla do sadašnjeg ginekologa nisam bila mirna jer sam se naslušala svakakvih gluposti. Dakle, ako nastupi trudnoća prvo treba utrditi da nije vanmaternična jer je to čest slučaj nakon tablete. Ako nije vanmaternična i ako želiš zadržati dijete sve bi dalje trebalo biti normalno. Ginekolog mi je rekao da ne vjeruje da tableta može ikako utjecati na plod, da je imao još takvih slučajeva i da je sve bilo okej. Rekao mi je i da je svaka trudnoća jako individulana i da to što mi beta nije rasla onako kako raste u prosjeku nije za zabrinjavati i da je i to normalno. Vadila sam krv i bila na ultrazvuku da se utvrdi koji je postotak za određene kromosomske pogreške i sve je okej. Tako da ako ostaneš trudna i odlučiš zadržati dijete najbitnije je da nađeš ginekologa kojem vjeruješ i dalje pratiš trudnoću kao i svaku drugu.
    Ako imaš još kakvih pitanja slobodno pitaj. Žao mi je samo što nisam prije pročitala tvoje postove jer znam koliko bi mebi značilo da sam uspjela naći nekoga tko će me u samom startu umiriti bar malo.

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Gabia i meni se isto desava ali ja sam trudna tek 4 sedmice pa me zanima kako ti je prosao porod, je li sve ok??? Ja cu da poludim od brige i pitanja sta mi je trebalo da to popijem i sada samo razmisljam hoce li sve da bude ok???? Ako.neko ima ili je imao slicnu situaciju molim da je podijeli!!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

I zene,kako su vam protekle trudnoce,jel sve bilo ok

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Citiraj aida85 prvotno napisa Vidi poruku
    Gabia i meni se isto desava ali ja sam trudna tek 4 sedmice pa me zanima kako ti je prosao porod, je li sve ok??? Ja cu da poludim od brige i pitanja sta mi je trebalo da to popijem i sada samo razmisljam hoce li sve da bude ok???? Ako.neko ima ili je imao slicnu situaciju molim da je podijeli!!!!!
    Jel sve bilo ok na kraju s trudnocom ?

Datum pristupanja
    Aug 2024

Početno

Ostala sam trudna uz Ella one. 6.8.sam imala jedini jedan odnos u mjesecu i popila sam 5 sati nakon odnosa tabletu. Nakon toga 22.8.mi je test pokazao pozitivno. Sad se brinem hoće li s bebom sve biti okej.

Datum pristupanja
    Aug 2024

Početno

.

Datum pristupanja
    Aug 2024

Početno

Kako je prošlo? Ja imam sad sličnu situaciju kao vi

Datum pristupanja
    Aug 2024

Početno

Ako netko ima sličnih iskustava neka se javi

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Znam dvije žene koje su ostale trudne uz kontracepcijske pilule. Rekle su doktorima, isla na dodatne testove, ali s bebama je sve dobro

Datum pristupanja
    Aug 2024

Početno

Ja imam dogovoren pregled 11.9., danas su mi odjednom prestale mučnine i bolne bradavice što mi je malo čudno. Javit ću kako je prošao pregled i je li tableta utjecala na plod .

Datum pristupanja
    Aug 2024

Početno

Jesu li to redovne kontracepcijske tablete ili tableta za dna poslije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •