Sad sam tek vidjela tvoje postove, pa da ti odgovorim. Trudnoća napreduje sasvim normalno za sada, a nadam se da će tako i dalje. Ulazim lagano u 4 mj. i dok nisam došla do sadašnjeg ginekologa nisam bila mirna jer sam se naslušala svakakvih gluposti. Dakle, ako nastupi trudnoća prvo treba utrditi da nije vanmaternična jer je to čest slučaj nakon tablete. Ako nije vanmaternična i ako želiš zadržati dijete sve bi dalje trebalo biti normalno. Ginekolog mi je rekao da ne vjeruje da tableta može ikako utjecati na plod, da je imao još takvih slučajeva i da je sve bilo okej. Rekao mi je i da je svaka trudnoća jako individulana i da to što mi beta nije rasla onako kako raste u prosjeku nije za zabrinjavati i da je i to normalno. Vadila sam krv i bila na ultrazvuku da se utvrdi koji je postotak za određene kromosomske pogreške i sve je okej. Tako da ako ostaneš trudna i odlučiš zadržati dijete najbitnije je da nađeš ginekologa kojem vjeruješ i dalje pratiš trudnoću kao i svaku drugu.
Ako imaš još kakvih pitanja slobodno pitaj. Žao mi je samo što nisam prije pročitala tvoje postove jer znam koliko bi mebi značilo da sam uspjela naći nekoga tko će me u samom startu umiriti bar malo.