Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Molim pomoć oko jedne knjige

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Molim pomoć oko jedne knjige

ima li netko pokloniti ili makar po razumnoj cijeni prodati knjigu: BOJAN KRAUT - STROJARSKI PRIRUČNIK iz 1982. godine i DECKER - STROJARSKI PRIRUČNIK.

knjiga nije za mene, ali je za sina jedne moje drage, drage prijateljice. suprug i ona nemaju primanja, a sin je na fakultetu. pa da mali ne bi morao prekinuti fakultet jer ne može tek tako kupovati knjige molim vas imate li vi, ili znate nekoga, tko je voljan pomoći.
    unaprijed hvala.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ajooooj.... Nekad je to stajalo u svakom inženjerskom stolu. Stoji i danas, ali ljudi se toga ne rješavaju.

Zadnje sam ga vidjela ne tako davno u antikvarijatu kod hotela Dubrovnik u Gajevoj. Ne znam točno koje je bilo izdanje, ali ovisno o starosti može se naći i za ne prevelike novce.

Ako mu je dovoljno pdf izdanje, imam ja neko starije iz osamdesetih (iz mog vremena), mogla bih potražiti.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 02.11.2013. at 21:27

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo link na prvu knjigu za prvu ruku: http://www.umelbl.com/dokumentacija/..._prirucnik.pdf

Ako ne nađe knjigu, mogu dio isprintati, možda se još netko javi.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moguće da bi ovo bilo druga, provjeri naslov za Deckera http://www.4shared.com/file/b2P38A4w

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Čuj, nadam se da ih mali doma ne zavlači, sumnjam da se te knjige moraju kupovati, Decker pogotovo. Ima toga svega po knjižnicama, kako fakultetskoj tako i običnoj.

inace mislim da imam deckera : Elementi strojeva a ne strojarski prirucnik , pogledam ujutro.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MM svoj jos uvijek koristi i tvrdi da je to Biblija za strojara koju svaki mora imati.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I MM isto. Taj je njegov Strojarski priručnik obišao cijeli svijet Tako da vjerujem da dečku treba, no mi ga ne prodajemo. Ima po Antikvarijatima.
    Može se skinuti s interneta.

Išla sam gledati cijene, al' košta taj priručnik!
    Evo u Osijeku ima po normalnijoj cijeni http://ezop-antikvarijat.hr/foto1.php?productID=24304

Iz tog sam Antikvarijata već naručivala knjige on line i zadovoljna sam uslugom.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 03.11.2013. at 00:39

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Imam deckera, može u pp podatke za tisak .

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    I MM isto. Taj je njegov Strojarski priručnik obišao cijeli svijet Tako da vjerujem da dečku treba, no mi ga ne prodajemo. Ima po Antikvarijatima.
    Može se skinuti s interneta.

Išla sam gledati cijene, al' košta taj priručnik!
    Evo u Osijeku ima po normalnijoj cijeni http://ezop-antikvarijat.hr/foto1.php?productID=24304

Iz tog sam Antikvarijata već naručivala knjige on line i zadovoljna sam uslugom.
    Ali ovo je dosta starije izdanje nego njemu treba, zato je i cijena niža.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i kod nas deker nije bio pod obavezno, ali strojarski je bio, imam jednog ( moram vidjeti gdje je) ali iz 65 taj bi mogla dati, mislim da je ovaj kojeg spominješ iz 82 isto zastario.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •