Pozdrav svima!
Trebam pomoć. Naime, imamo problem s dojenjem, odnosno sa zadnjim večernjim dojenjem!
Maleni miš sad ima dva i pol mjeseca i vec skoro mjesec dana je navecer strasno nervozan i ne moze se najesti za vrijeme podoja.
Na prvom pregledu sa mjesec dana pedijatrica nas je oprala jer je dobio samo 560 g i rekla da ga moram nadohraniti sto nisam htjela jer sam imala dosta mlijeka, onda je rekla da se izdajam i da mu dam jos na flašicu ali ni to nisam htjela nego sam mu nudila cicu svako malo. Nakon dva tjedna je dobio 500 g i pedica bila sva zadovoljna i rekla da nastavim tako dalje no nedugo nakon toga je počeo navecer jako plakati i nikako zaspat.
Počne navlačiti cicu,ispljune je pa je opet primi,pa pljune pa njurga pa plače i tako dok ne zaspi. Kad ga stavim u koljevku probudi se i plače i onda sve ispočetka.
Dojim na zahtjev, nudim mu obje i mijenjam s tim da svaki slijedeci podoj počnem sa onom dojkom na kojoj je zadnje bio. Ne mijenjam strane prečesto. Znači sve funkcionira preko dana najnormalnije ali navečer nikako se najest.
Pedijatrica rekla da ga nadohranim pa sam nakon dva /tri tjedna počela s izdajanjem preko dana i to mu dam navecer. Problem je u tome sto nemam uvijek za izdojiti ili nemam dovoljno pa mu sad zadnjih tjedan i pol nekad napravim ad. Čak sam kupila i onu bočicu koja funkcionira na vakuum da se ne odvikne od sisanja, jer me toga bas strah.
Htjela bi nekako povečati količinu mlijeka tako da se vratimo isključivom dojenju a ne znam kako.
Molim pomoć, ideje, što da radim?