Pokazuje rezultate 1 do 50 od 275

Tema: Boriti njihove bitke?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moj nedavni zakljucak je da je sport u klubu takoder idealno mjesto za buling. Uz trenera koji zakuha stvari i dijete izlozi maltretiranju da bi ga naucio pameti. Totalno razocarenje kakvi isfrustrirani neostvareni sportasi rade sa djecom bez imalo sluha i znanja iz pedagogije.
    Posljednje uređivanje od sirius : 12.12.2013. at 22:39

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Moj nedavni zakljucak je da je sport u klubu takoder idealno mjesto za buling. Uz trenera koji zakuha stvari i dijete izlozi maltretiranju da bi ga naucio pameti. Totalno razocarenje kakvi isfrustrirani neostvareni sportasi rade sa djecom bez imalo skuha i znanja iz pedagogije.
    uuuu, itekako. bilo u moje/naše doba, sad možda ipak manje

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Kad kazem mi mislim u prvom redu na roditelje, ali i ostale clanove porodice, kao sto rekoh brat je puno mladji

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj nedavni zakljucak je da je sport u klubu takoder idealno mjesto za buling. Uz trenera koji zakuha stvari i dijete izlozi maltretiranju da bi ga naucio pameti. Totalno razocarenje kakvi isfrustrirani neostvareni sportasi rade sa djecom bez imalo skuha i znanja iz pedagogije.
    Suosjećam...

Istina je da se djeca "nauče pameti" ali njihovi zaključci i reakcije prečesto nisu onakvi kakve nadobudni odrasli očekuju, a rezultat je opet agresija jer se drugačije ne mogu obraniti.

Mene pak puno više brine koliko je društvo postalo neosjetljivo na nepravde na svim razinama, a pogotovo tamo gdje ne bi smjelo biti. U vrtićima i školi nasilje se smatra normalnim svakodnevnim dijelom života, buling u sportskim klubovima isto, i samo slušam kako je to dobra priprema za stvarni život. Što iz toga djeca nauče? Da se samo đonom mogu probiti? I gdje je tome kraj? Nemam pametan odgovor. Srećom, djeca to lakše prebole nego mi. Bar se nadam da je tako.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj nedavni zakljucak je da je sport u klubu takoder idealno mjesto za buling. Uz trenera koji zakuha stvari i dijete izlozi maltretiranju da bi ga naucio pameti. Totalno razocarenje kakvi isfrustrirani neostvareni sportasi rade sa djecom bez imalo sluha i znanja iz pedagogije.

promijenila sam s djecom nekoliko klubova i sportova i nikad ovako nešto nisam doživjela. to nikako nije i ne može biti tolerirano. mali trenira taekwondo i nema bullyinga i nasilja. Treneri to srežu u korijenu

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa Vidi poruku
    promijenila sam s djecom nekoliko klubova i sportova i nikad ovako nešto nisam doživjela. to nikako nije i ne može biti tolerirano. mali trenira taekwondo i nema bullyinga i nasilja. Treneri to srežu u korijenu
    Naravno da to ne bi trebalo biti tolerirano , ali se dogada.
    bas sam prosli tjedan provela ( igrom slucaja) sat vremena u svacionici ( zapravo u garderobi koja je javni prostor u kojem se presvlace) , a djeca nisu znala cija sam mama.
    uglavnom , buling samo takav , igrom slucaja taj put usmjeren na moje dijete. Uz blagoslov trenera , koji je zapravo namjerno stvorio takvu situaciju.
    znam da ima trenera i " trenera", ali i u sportu treba biti jako oprezan .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •