-
Forumska rodinska maminska hitna pomoćna patrola
... Hm... čitala sam Koksynu temu gdje je sirota premorena, nema joj muža, mama radi, baka šopa dijete atopičara sa krokijima i moš ga frigat.... i sama sam to prošla i frendice su prolazile... i ponekad stvarno nema nikoga tko bi uzeo tu djecu (obično imamo bebe u društvu istodobno, ili radimo...). A u bunilu je najteže odlučit nać sitericu, intervjuirat, odlučivat... ponekad treba odmah i sad.
Pa ja predlažem da mame koje su doma ili imaju vremena i volje oforme SOS grupu pomoći i kad se neka forumašica ruši u nesvijest, da javi, pa da se jedna, dvije ili više tih mama nađu i prošetaju dijete... ili operemo kupaonicu, ili odemo do dućana, što već mami treba? Možemo i sjedit u dnevoj sobi i zabavljat bebu dok mama spava, sve u interesu sigurnosti i najboljeg interesa mame i bebe ili klinca.
Kad se upoznamo i predstavimo (neke od nas se već znaju, vidjele smo si djecu, obitelji, kuće, možemo reć jedna o drugoj da imamo potvrdu o psihofizičkom zdravlju i nekažnjavanju) vjerujem da možemo steći neko povjerenje, i u okviru nekih granica pomoći mamama koje se nađu u nesvijesti.
Tko je za?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma