leonisa prvotno napisa
trebam savjet....
pisala sam o curici kojoj su u razredu nadjenuli ruzan nadimak i kako sam s L. imala ozbiljan razgovor da uvidi kako je to ruzno i da se ispricala sto ju je i ona tako zvala.
kasnije mi je ispricala da joj je jedna iz razreda rekla kako je ta mala zlocesta i da joj se L. usprotivila i rekla kako nije (mala je predivna djevojcica) i bila sam ponosna na nju.
pisala sam kako je dobila ceduljicu od trece cure kako ovu treba gurnuti i kako mi se pojadala za to. rekla je da je ova prva kojoj je kontrirala znala naguravati je.
danas sam cula od svoje mame za incident koji je vidjela u skoli kad je dosla po moju. ova prva je maloj skinula naocale, nije joj ih dala i gazila joj noge i ruke na podu. tu je moja stara reagirala. uciteljica je, kaze, pricala s nekim roditeljem, nije ni skuzila sta se dogadja.
al to nije sve, sad mi kcer veli da ta ista ovoj stalno stisce glavu. ova vice nemoj, prestani, nemoj, a ova joj stisce glavu.
i sad, ja ne znam da li ta djevojcica govori doma sta joj se dogadja u skoli, inace je povucena, ili ne.
uciteljice nemaju pojma.
nesto u meni ne dopusta mi da to samo pustim, iako se ne radi o mojoj djeci. ali ne mogu takav buling samo pustiti da prodje.
a ne znam sta uciniti?
rekla sam L. da trazi zlostavljanu curicu broj telefona od njene mame da je nazovem. a s druge strane ne znam jel se petljam di mi nije mjesto.
help!