Uh, grozno. Peterlin, znas li kako inace "dise" strucna sluzba u vasoj skoli? Da li rade svoj posao kako treba ili samo "rade"? Ako samo "rade" onda je vrlo mala vjerojatnost da ces pristojnim razgovorom nesto rijesiti.
Uh, grozno. Peterlin, znas li kako inace "dise" strucna sluzba u vasoj skoli? Da li rade svoj posao kako treba ili samo "rade"? Ako samo "rade" onda je vrlo mala vjerojatnost da ces pristojnim razgovorom nesto rijesiti.
Eh, cuj... nisam ja nezadovoljna s tim sto skola poduzima, ali to precesto nije dovoljno, jer su potrebe u toj skoli (pogotovo u nekim razredima) kronicno vece od mogucnosti. Bila sam jucer na razgovoru i dogovorili smo neke stvari, ali ja razumijem da ne mogu oni puno.
Zdravoseljacki - nezaposlenost, siromastvo, agresivnost i gomila drugih problema i frustracija pretace se u skolu jer osnovna skola je zakonska obveza za sve klince bez iznimke. Sve sto ja mogu je ukazivati na neke stvari i gnjaviti da se rijesi. Mi ne vidimo bas neke pomake, ali sam se i prije vise puta uvjerila da skolsko osoblje radi, ali kao sto rekoh - potrebe su vece od njihovih mogucnosti. Za sada smo dogovorili sto dalje. Ja samo zelim da moje dijete osjeti da nije prepusten sam sebi, nego da ce mu netko drzati stranu. I tako... umjesto da u skoli u miru uce, djeca uce kako se obraniti od nasilnika. A nauce i to da im roditelji (a cesto i skolsko osoblje) ne mogu uvijek pomoci. Tja, nije mi prvi put. Bojim se da nije ni zadnji. Vec smo 100 puta pomislili i na promjenu sredine, ali to je batina s 2 kraja - nikad ne znas hoce li u novoj skoli biti bolje ili cak i gore nego ovdje gdje vec otprilike znas na cemu si...![]()