-
samo 200gr u mjesec dana!!!
Postovane mame dobar dan,
Moja kcer je prie 6 dana napunila 6 mjeseci. Ima 7850 i 69cm.
Ovako na izgled sve stima kilaza je ok ali problem e u tome sto zadnja dva mjeseca nikako ne dobijamo dovoljno. Na kontroli sa 5 m je dobila 360gr a jucer na kontroli sa 6 mj samo 200gr!!! Toliko sam se zabrinula da sam skroz sludena! Ne znam ni sta pricam ni sta radim.... A o plakanju da ne govorim..... Mozda sve to ne bi bilo strasno da ja sa njom ne provodim po cijele dane u krevetu!!!! Doijm je non stop jer ona u budnom stanju ne prihvata dojku vec samo u snu i to jedva malo vuce, samo dok je let down a poslije spava i samo dudli... ne znam kako da je razbudim! kao da je novorodjence... izvucem sisu vristi, ceskam, vucem nosic, uho... umivam ..... ma otkacicu skroz.....
Inace, rodjena je sa 2995 iz bolnice izasli sa 2840 prvi mjesec dobila 1410, pa 1460 pa za 17 dana 620gr pa za mjesec ipo 940gr... skljucivo dojim, ne koristimo dude i flasice, dohranu poceli prije 5 dana po nekoliko kasikica jednom dnevno.... kaki svaki, svaki drugi, treci dan, piski na donjoj granici - 4 pelene od po oko 100gr....
Molim vas pomozite da popravimo ovo stanje... i da dodam, ona mi je treca beba, prvog sina iz neobavjestenosti i neinformisanosti nisam uspjela doijti vec sam se 9 meseci izdajala a drugog sina uspesno dojila 18 mjeseci bez problema....
Hvala vam unaprijed
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma