Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Gdje sjesti, pojesti i popiti s djecom ...?

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno Gdje sjesti, pojesti i popiti s djecom ...?

...u centru zg a da je nepušački prostor a da nije mc donalds? Ima li takvog mjesta uopće?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dobro pitanje..... i mene bi zanimao odgovor. Lako je bilo ljeti kad se moglo sjediti na terasi.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

PA nije valjda da se u restoranima puši?

hatatitla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Od kafica MoZe se sjest u Profil u Bogovicevoj, Jutro u Teslinoj, slasticarnica Amelie ispod katedrale. A za jesti- sto se u restoranima ne pusi? sad ovisi sto vam je prikladno prostorno i financijski s djecom. Cuspajz kraj Bobana?

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Oranž u Ilici.
    Imaju kolače, ali i slano: salate sa mesom, sirom, kiš, razne sendviče...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj ekoi prvotno napisa Vidi poruku
    ...u centru zg a da je nepušački prostor a da nije mc donalds? Ima li takvog mjesta uopće?
    pa nigdje gdje se jede se ne pusi, koliko znam :/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A ima li za sjesti normalno? I za ćušpajz isto pitanje?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ovo je nedavno otvoreno u Frankopanskoj (viđeno iz tramvaja): https://www.facebook.com/media/set/?...9760564&type=3

Ne znam kako je unutra ni kakva je hrana ali mi se čini da imaju popriličnu ponudu.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni su najbolji kolači u Amelie.

Ne znam što misliš pod jesti - nešto slano. ? Pa u restoranima se ne puši.

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

e da bonus - da ljudi ne padaju sa stolca ak ja izvadim cicu i da mogu u nekom dijelu negdje presvuč pelene...

fakat žalosno da u našoj metropoli nemamo baby friendly mjesto sem mc donaldsa koji ima junk hranu pa mi to i nije friendly

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

znači u gradu s bebom, malim djetetom, vani je hladno, kiša, beba se pokakala, treba dojit, ili mama nije u stanju skuhat ručak pa bi odvela sebe i djecu da pojede nešto iole dobro taj dan i tak u tim slučajevima, ili jednostavno za izać malo iz svoja 4 zida sa djecom

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja izvlacim sisu kad se i gdje trazi, nikad nitko nije opao sa stolca. a premotavala sam, ako je bila nuzda, u kolicima.
    ako bas moras imati ono postolje, ima ga u dmovima, primjerice.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 05.11.2013. at 13:37

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ekoi prvotno napisa Vidi poruku
    e da bonus - da ljudi ne padaju sa stolca ak ja izvadim cicu
    Nažalost na ovo pitanje ti nitko ne može odgovoriti.Nikada ne znaš tko može biti u restoranu, kafiću pa da mu to smeta... no opet s druge strane to je sve skupa toliko diskretno, cica uopče nije na gotovs tako da se nadam da nećeš imati problema. Sumjam da ćeš od osoblja restorana/kafića imati problema.

Dok sam ja dojila nisam imala nikakvih problema, a stalno sam se kretala u centru i malac je bio vrlo zahtjevan što se cice tiče.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa nema bas nesto

mozes u kaptol centar ili importanne galeriju ako hoces bit u zatvorenom, a da ima prostora

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a za dojenje ne moras brinut, pa ne postoji neko mjesto gdje se to ne smije

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

kao što su svi napisali- gdje god se jede se ne puši, pa ovisno o željama i mogućnostima..

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    meni su najbolji kolači u Amelie.

.
    I nama mmmm

Mi smo svugdje isli, od slasticarni tipa ivica i marica, amelie do pizzeria, spageterija i sl., boban...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi isto volimo Amelie, zapravo Lea voli macaronse a ja uglavnom pijem kavu.
    Ali baš mi je neki dan mama rekla da je tamo dobila pokvarenu štrudlu od sira.

Samo, kužim ja što ekoi traži, baby friendly mjesto tipa mc donaldsa - bojim se da tako nešto baš i ne postoji.

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ali ja ne kužim što je to toliko baby friendly u Mc Donaldsu

To što imaju podlogu za presvlačenje?
    Dječje stolice?

Stolice čak i imaju neki restorani, ali ih se treba priupitati pa ih iznesu van.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa eto to, podloge za presvlačenje, dječje stolice, imaju dječji menu, igračke, balone, ne znam imaju li i dječji WC?
    (dok sam ja jednom sa djetetom obavila WC u Amelie MM se uspio umiješati u uličnu tučnjavu i razdvojiti dvojicu što su se tukli, i opet mirno sjediti za stolom kad smo se vratile).

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Uh "dječji menu" možda količinom hrane i je dječji, ali ono što dobiju nije nikako za djecu.

Baloni i igračke= čisti marketing kako bi se ta ista djeca pridobila da jedu u tom nesretnom Mc Donaldu.
    I mislim da oni nikako ne misle na djecu, no to je već neka druga priča.

Kloto avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

pristojno se može pojesti u ribice i tri točkice, ali wc je minijaturan pa je to minus za presvlačenje bebe. unutrašnjost restorana je vesela i šarena inače.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa eto to, podloge za presvlačenje, dječje stolice, imaju dječji menu, igračke, balone, ne znam imaju li i dječji WC?
    (dok sam ja jednom sa djetetom obavila WC u Amelie MM se uspio umiješati u uličnu tučnjavu i razdvojiti dvojicu što su se tukli, i opet mirno sjediti za stolom kad smo se vratile).

Još bolje

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj borka prvotno napisa Vidi poruku
    Uh "dječji menu" možda količinom hrane i je dječji, ali ono što dobiju nije nikako za djecu.

Baloni i igračke= čisti marketing kako bi se ta ista djeca pridobila da jedu u tom nesretnom Mc Donaldu.
    I mislim da oni nikako ne misle na djecu, no to je već neka druga priča.

Joj ne mislim da misle na djecu niti da je hrana zdrava, ali činjenica je da imaju "dječji menu" što se ne bi moglo reći za hrpu restorana u kojima ne možeš naručiti pola porcije niti ništa tome slično.

McD mi je općenito gadljiv, kao na kolodvoru pa ne vodim dijete tamo na WC, tako da ne znam imaju li ga, ali dječji WC mi je inače super stvar.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ekoi, za dojenje, pa nećeš paradirati sa golom sisom okolo, kad beba pojede, spremiš i cicu, nitko je ni ne mora viditi (osim ako ne želiš ). a ako će nekome smetati, ne mogu te izbaciti
    ima u tkalči cookie factory, odmah ispod marije jurić zagorke, super kolačići + sladoled.
    jednom sam bebu presvlačila na šanku kafića jer nije bilo prostora - uglavnom, ako je frka, konobari su susretljivi (moje iskustvo)

i ima onaj restoran na dolcu, ne mogu se sjetiti ime, tamo imaju ok domaću spizu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Navodno restoran Boban na -1 ima u sklopu restorana malu igraonicu za djecu. Wc dovoljno velik... Nismo isprobali igraonicu jer preko ljeta nije radila ali imali su visoke stolce za malce, i dobili smo za djecu pola porcije...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •