Bila jučer, gužva je znatno manja nego prošlih godina, štandova je isto nešto manje, popusti baš i nisu neki
Zapravo mi je Interliber više došao kao pregled što je novog objavljeno zadnjih dana (dosta novih izdanja se tempira baš za ovu prigodu), pa da si stavim na listu za knjižnicu.
Od zanimljivijih naslova upala mi je u oči knjiga J. Juula "Škola u predinfarktnom stanju" (izdavač Znanje), te knjiga Srećka Horvata i Slavoja Žižeka "Što želi Europa" (Algoritam). Nisam kupila ni jednu ni drugu, ali su mi na listi čekanja.
Fraktura ima puno zanimljivih naslova, novi Amos Oz (knjiga o životu u kibucu), pa novi Jergović za štovatelje lika i djela , novi roman Ludwiga Bauera koji je za promjenu definiran kao autobiografski. OceanMore isto ima zanimljivih izdanja, pa neizbježna Školska knjiga...
Sinu sam kupila one Profilove školske atlase Afrike i Amerike po 19 kn, s tim je oduševljen. Kako mi je dijete preraslo slikovnice, prešaltala sam se na druge štandove, pa recimo na Egmontov ili onaj Golden Marketinga nisam ni zavirila.
Paviljon 6 je gotovo pust (ni inače tamo nije bila neka gužva, ali sad baš djeluje prazno), a onih šatora s rasprodajom knjiga iz Stribor biblioteke više nema.