I mi smo bili jučer. Red za Infogamer ulaznice je oko 5 popodne bio dugačak cca 150m. Mm i mlađi sin su pričekali, kažu da su došli na red za 10 min.
Steriji i ja smo otišli na Interliber i u 10 min ostavili 356 kn na Elementovom štandu, kao i svake godine. Plijen su zbirke zadataka matematike i fizike, te priručnik za bridž. Još smo upecali neku knjižicu o glumi za mlađeg sina i knjigu o liječenju hranom za odrasle. Nisam našla knjigu o toleranciji Mirjane Krizmanić, raspeodano. Njezine ranije knjige bile su po 15 kn, ali ih imamo. Beletristiku ne kupujem, tome služi iskaznica knjižnice.
Kad smo za sat vremena i još malo sve obišli tražeći slovensko-hrvatski rječnik koji nismonašli, vratili smo se na blagajnu Infogamera, a tamo prazno, pa smo ušli i mi. Moj stariji se više pali na hardver nego igrice, pa je ogledao monstruozna gamerska računala. Mlađi je ljubitelj Vr pa je čučao na Lynxovom štandu. Mislim da su ipak više očekivali, ali dobro, nek su bili i vidjeli.
Još servisnih informacija: ušli smo autom kao gospoda na unutarnji zapadni parking pod rampu, to je sjeverozapad zapravo. Došli sa stražnje strane, kod paviljona 25, ni brige ni pameti ni prevelike gužve. Bilo je ljudi, ali ne kao s južne strane. Plaćanje kao i bilo koji parking u gradu.