Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
ja sve uspjela obaviti s tramvajem i pješke bez puzanja u manje od 2.5 sata s putom od doma i povratak doma, i došla doma još prije nek se sajam zatvorio
Pa naravno! A i na sajmu - lijepo na vratima paviljona piše popis izlagača. Moj sin i ja uredno smo išli ciljano + gledali usput ako se nađe štogod zanimljivo. Ja se inače teško snalazim u prostoru, ali mudrijaš je samo gledao iznad svih glava gdje su logotipovi (većina štandova gore ima one osvijetljene kocke na kojima piše ime izdavača) i super mi je bio od pomoći. Nije mi nešto teško palo (a inače sam mrziteljica gužve). Čak i vani - prođeš fino na bočna vrata gdje je manje ljudi i sve pet.

Išli smo autom jer je za nas četvoro to povoljnije nego tramvaj karte (samo stariji sin ima pokaz, mi ostali nemamo jer ga ne trebamo). Ali razumijem da je gužvu teško podnijeti roditeljima s malom djecom koja više nisu u kolicima - to je stvarno istina. I meni je to bilo neugodno dok su bili mali.Ne samo Interliber nego svaka gužva, čak i plac subotom.