Pokazuje rezultate 1 do 50 od 381

Tema: Interliber 2013.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Prije par godina išla sam prvi dan na Interliber i razočarala se. Dosta novih najavljivanih izdanja nije ni bilo na štandovima jer nisu stigla iz tiskare. Sve se još uhodava. Istina je da nema gužve, ali nema još ni punog pogona.
    Po mojoj procjeni, optimalni dani za obilazak su srijeda-četvrtak.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Prije par godina išla sam prvi dan na Interliber i razočarala se. Dosta novih najavljivanih izdanja nije ni bilo na štandovima jer nisu stigla iz tiskare. Sve se još uhodava. Istina je da nema gužve, ali nema još ni punog pogona.
    Po mojoj procjeni, optimalni dani za obilazak su srijeda-četvrtak.
    Meni je prvi dan, jer hvatam rasprodaje starih izdanja. Pogotovo dječjih, a to se brzo rasproda.
    Ali ja sam u Zagrebu pa obično odem dva puta.
    Posljednje uređivanje od Cathy : 04.11.2019. at 09:27

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je prvi dan, jer hvatam rasprodaje starih izdanja. Pogotovo dječjih, a to se brzo rasproda.
    Ali ja sam u Zagrebu pa obično odem dva puta.
    Odem i ja dvaput, jednom sama kroz tjedan, i drugi put s familijom za vikend (jer prije ne stignemo).
    Ali mene više zanimaju nova izdanja, i to ne da ih kupujem, nego ih stavljam na spisak. Zapravo na Interliberu zadnjih godina kupujem relativno malo, važnije mi je obići i vidjeti čega ima. Naročito kod malih izdavača koji nemaju vlastite knjižare, ne rade velike reklame ili imaju loše web-stranice (a većina ih ima loše web-stranice, osim Frakture).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •