Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: malo grama i sluzava stolica

peppa&braci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno malo grama i sluzava stolica

za pocetak pozdrav. volim i pratim ovaj forum. trebam savjet,pomoc ili utjehu.
    braci se rodio sa 3020. samo doji i u prvom mj je dobio 1100g
    u drugom (+5dana) 1200g
    a u trecem(tocnije u 25dana) 400g.
    svih 25 dana ima sluzave i smrdljive(kiselkaste) stolice, a jednom cak i malo ali stvarno malo krvi( vise kao male zilice) . spava cijelu noc. od 22-5 pa doji pa spava do 7-8 kad opet doji pa opet spava do 9-10. jesu li ta dva brzinska podoja premalo i jeli malo 400g za 25dana. po danu cesce doji pa se nadam da mu nije malo a samo mi triba potvrda od iskusnijih da je sve ok jer nikako nezelim nadohranom upropastit dojenje

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Što se tiče dobivanja na kilaži, 400 g je super u toj dobi.. obično prva 2 mjeseca dobivaju puno pa se u 3. mj dostasmanji. To je normalno.
    Moja su djeca znala imat sluzave, zelene i kiselkaste stolice, obično kad su bile u pitanju prehlade ili zubići,tako da je pomeni i to ok. e sad, ovi tragovi krvi, možda je najbolje da zoveš pedijatricu i pitaš.

Javit će ti se sigurno i savjetnice za dojenje, alipo mom osobnom iskustvu i iskustvima drugih što čitam, maleni super dobiva na kilaži i nadohrana vam nije potrebna. samo doji i dalje kada ikoliko bebač želi.
    Posljednje uređivanje od klaudija : 06.11.2013. at 04:21

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koliko imaš podoja u 24 sata?
    Koliko oni u prosjeku traju i kako izgledaju (opiši ih, kako dijete siše, osjetiš li ili vidiš izazvano otpuštanje mlijeka, koliko nakon tog perioda dijete siše, koliko često mijenjaš dojke).
    Koliko mokrih pelena ima dijete u 24 sata?

Nije ništa alarmantno ni problematično. Ne brini o dobitku na težini (donja granica tjednog dobitka u ovoj dobi je 113g, dakle, sigurna sam da biste dosegnuli 452g unutar 4 tjedna), imamo puno prostora da vidimo što se događa i eventualno da ti predložimo što mijenjati.
    Za zelene stolice može biti nekoliko razloga i zašto ne korigirati nešto, ako se uoči da ima prostora za to.

peppa&braci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ma nikako odgovorit. hvala klaudia u Busybee. poslala sam stolicu na analizu pa cekam nalaz. ma poceo je spavat cilu noc pa virujen da i to nesto znaci. pelene su dosta mokre 5-6 u toku dana. on je super raspolozen,vesel i energican. stalno u pokretu. podoji su kratki zadnjih mj dana. par minuta dok traje prvi letdown. uglavnom mu dajem naizmjenicno obe po podoju(valjda i to za grame znaci) pokusala sam danas davat mu jednu unutar par sati al pocme ubrzo grintat pa mu dam i drugu. dok je letdown cesto se odmakne pa mlijeko zavrsi u gazu. rukice su stalno u rukama i slini li ga slini. doji svako pola sata, sat, dva tri..uglavnom kad god hoce. znan da je 450g ok, ali nebi zelila da sljedeci mj bude manje zato sam tu da potrazin savjet. kad izvuce prvi mlaz mlijeka sve mu drugo postane zanimljivije.

peppa&braci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

zaboravila sam rec da stvarno neznam broj podoja ..sigurno ima 7. to je najmanje i to ako odspava po danu dosta. uglavnom ih je vise..valjda i 10-11. sve u svemu nisam nezadovoljna al ako moze bolje zasti ne. poceli smo na prepoeuku pedijatrice davat BioGaia probiotik kapi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •