Napisala je već u prvom postu da nema 6000 kn za dom.
A to je još i pristojna cijena, domovi su užasno skupi, čim malo humaniji odmah i skuplji i teško je dobiti mjesto, znam iz iskustva, čeka nas uskoro dva doma naći i platiti. A baka mi već je u jednom domu u vegatativnom stanju zadnjih 6 godina.
Da, kad imaš love svi problemi nestaju ko rukom nošeni, to je tako u životu, i samim time je lako biti i optimista.
Čitam ovo i ne znam u biti zašto se uopće javljam, valjda da te utješim mitovski, jer ovo su stvarno pravi životni problemi, skidam ti kapu ženo, ovo što ti prolaziš sa malim i još zahtjevnim djetetom uz sve ovo, za to treba vanserijska snaga.

Meni se isto čini za početak racionalna i jeftinija opcija sa ženom koja će vam dolaziti doma da vam pomogne. Ne znam da li ste mamu već prijavili u dom, ako niste bilo bi dobro da to napravite jer na mjesto se u domu čeka ako nemaš za podmazat, to je isto realnost, ako se ne varam ti si isto iz Zg, i onda dok vam ta žena pomaže i uskače razmisliti o poslu, ne sjećam se više, negdje si nedavno pisala da ili ti ili muž ne radi, ali za dva zaposlenja bi se onda možda i dalo skucati za mjesto u domu. Pretpostavljam da mama ima i neku penziju, pa njena penzija i ostalo vi nadoplaćujete, naravno kad tek dobijete dom, a to može potrajati, a vama stvarno trebaneko rješenje odmah.