moja je teta u brezovici, u apartmanu. bratic placa pre 11000 kuna i svako je toliko kad dodju u posjetu nadju sa prepunim pelenama. koliko sam ja skuzila uopce nemaju vidljiv cjenik i skroz mi je cudno kako odredjuju cijene.
pala im je tamo i nisu skuzili da je slomila bedrednu kost nego su je 10 dana ostavili tako dok se sve toliko upropastilo da vise nije bilo operabilno. sad teta lezi
kad je dosla uopce nisu obracali paznju koliko je pojela (dementni pacijenti mogu umrijeti od gladi) i skinula je nenormalno brzo hrpu kil od gladi se rusil pa je zavrsavala na infuzijama a tek je jedna gospodja koja pomaze i extra se brine o teti skuzila da ona ne jede dovoljno
brezovica ima neku divljakusu od glavne sestre i premalo osoblja
hrana im je odlicna
na tu divljacku cijenu nakon sto je teta zavrsila nepokretna u krevetu bratic je sam morao kupiti dekubitalni madrac i motor i ne jednom se dogodilo da neko u prolazu to iskopca pa se madrac ispuse
imaju odlicnog fizioterapeuta, klinac je ziva volja. animira ekipu po domu, razgibao je tetu i to sto je jos ziva dobrim dijelom dugujemo upravo njemu. moji imaju organizirano da svaki dan obavezno neko ide tamo i uvijek je neko prisutan za vrijeme rucka da budu sigurni da se teta najela. stavili su joj tv i dvd player, teta voli recitirati pjesme i voli pjevati i obozava bojati (sad vise ne moze crtati). uglavnom u dane kad je teta skroz u banani i ne komunicira uopce ili je samo lose raspolozena i zeza onda joj daju da cita pjesme ili je raspjevaju i to ju obicno zabavi
nakupovali smo joj i perle pa nam kao svima izradjuje ogrlice i narukvice, uglavnom stalno smisljamo nesto kreativno da je zadrzimo zaposlenu.

Odgovori s citatom