Pokazuje rezultate 1 do 50 od 140

Tema: Briga o tesko bolesnim osobama.

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj cappy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto naivno mislila da ce ju dr. iz Dubrave poslati negdje drugdje da se proba jos nekaj napraviti pod lijecnickim nadzorom, a eto svaki dr.govori drugacije, jedna dr.je rekla da ce pokusati srediti da ode u Marof na kratko vrijeme , druga pak jednostavno veli, ne, mi to ne mozemo...Tu mi je sinoc neko rekao da to idem zatraziti u czs, otici cu ujutro tamo, al sumnjam da.ce ovi to odraditi odmah, sigurno ima neka procedura ako i odobre.
    Meni je jasno da bi tamo bila tjedan, dva, cisto bi mi znacilo da se stignem bolje organizirati...
    Bolnice su krcate. Nazalost nema mjesta ni za akutne bolesnike, a pogotovo ne za palijativu koja je stabilna.
    Sonda za hranjenje zapravo i nije takav bauk, to nije nesto sto zahtjeva bolnicku skrb. To vam pisem u slucaju da mozete uzeti mamu doma dok se ne organizirate drugacije.
    Mi smo brinuli o tati doma u terminalnoj fazi karcinoma dok je bio na aparatu za kisik kojeg smo sami nabavili. Tako sa neke stvari zvuce gore nego sto jesu.
    Sretno
    Posljednje uređivanje od sirius : 23.05.2021. at 09:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •