Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Osciliranje simptoma u trudnoći

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno Osciliranje simptoma u trudnoći

Cure...
    Kako vam je bilo sa simptomima u prvim tjednima trudnoće. Ja sam imala bolne dojke i grčeve, pa i taj smeđi iscjedak se vukao, ali već dva zadnja dana grudi manje bole, nisu jako napete, iako nisu ni ispuhane i osjećam samo grčeve. Iscjedak smeđe boje se isto povukao zasad...imam osjećaj da s njegovim nestankom ni grudi više ne bole jako...
    Što sad to znači? Kako je vama bilo?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Draga Least, trudnoća nije bolest da bi "simptomi" bili stalno prisutni. Radije to zovi znakovi.
    Mnoge trudnoće prođu, a da mama nije uopće svjesna te trudnoće, osim što joj trbuh raste. I naravno kasnije beba lupa. Ne treba biti povraćanja, ne treba biti mučnina, ne treba biti pospanosti, ali isto može biti, grudi mogu i ne moraju boljeti, biti napete, sline može biti više, puno više i ne mora biti...

Sretne misli pomažu, stvarno. Uživaj u svojoj trudnoći, komuniciraj sa svojom bebom, pričaj joj, zamišljaj ju. Ako i ne bude cijelo vrijeme sve dobro, ma ako bude jako loše, isto budi pozitivna svo vrijeme što je dobro. Bebi to treba. Strpljenja, uživaj u svakom danu, tako brzo prođe tih 9 mjeseci, vidjet ćeš. <3

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •