Stranica 21 od 32 PrviPrvi ... 11192021222331 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1607

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 3. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    MC mislila sam da je savršeno jasno da sam odgovarala forumašici Naniluc, a nisam pisala o svojim osobnim osjećajima. Ona je napisala da je Joe pokazivala vjernicama gdje "spadaju", pa sam upitala zar ne spadamo i ovdje ? U raspravu oko forumašice Dijane nisam se uključivala, niti uopće to želim komentirati. Joe se ispričala na drugoj temi, i mislim da je većina pitanja riješeno. Zapravo, više mi se i ne da palamuditi o tome.
    Zar nije ovo tvoja rečenica? " Nastavi upirati prstom u druge na nekoj drugoj temi, a mi ćemo ovdje nastaviti pisati o nama, našoj vjeri i vjerskom odgoju naše djece, hvala "

Znači ovako: tu se smije upirati prstom u druge/tuđe mišljenje/nametati tijek razgovora/implicirati to da je sarkazam/šala/trač ustvari vrijeđanje (slučaj Ciste), a "tamo" ne smije? Zašto dvostruka mjerila? Zar tvoja rečenica ne znači u prijevodu: "Idi na drugu temu: na ovoj si sa svojim stavom nepoželjna." ??? Oprosti, ali ja je tako doživljavam i "tamo" se osjećam nepoželjnom čak i kad se raspravlja o temama koje me se i te kako tiču (kao što sam i pokušala na temu vjeronauka i ostalih izbornih predmeta-argumentirano).

U svemu ostalom potpisujem Seni i MC.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Zar nije ovo tvoja rečenica? " Nastavi upirati prstom u druge na nekoj drugoj temi, a mi ćemo ovdje nastaviti pisati o nama, našoj vjeri i vjerskom odgoju naše djece, hvala "

Znači ovako: tu se smije upirati prstom u druge/tuđe mišljenje/nametati tijek razgovora/implicirati to da je sarkazam/šala/trač ustvari vrijeđanje (slučaj Ciste), a "tamo" ne smije? Zašto dvostruka mjerila? Zar tvoja rečenica ne znači u prijevodu: "Idi na drugu temu: na ovoj si sa svojim stavom nepoželjna." ??? Oprosti, ali ja je tako doživljavam i "tamo" se osjećam nepoželjnom čak i kad se raspravlja o temama koje me se i te kako tiču (kao što sam i pokušala na temu vjeronauka i ostalih izbornih predmeta-argumentirano).

U svemu ostalom potpisujem Seni i MC.
    Da, to je bila moja rečenica, stojim iza nje i opet bih je napisala. Joe je tamo došla napadati nas vjernice bez ikakvog razloga, bez ikakve veze s onim čim se pisalo na onoj temi, bez ikakve veze s nama. Ako ju je isprovocirala Dijana, ima pp, mogla je napad uputiti na njenu adresu. Nadam se da razumiješ razliku između njenog upisa s neba pa u rebra, vjernicama koje joj nisu ništa krive, i nesuglasica koje izbiju tijekom neke diskusije. Joe nije nepoželjna na onoj temi, nisi ni ti. Nepoželjno je takvo ponašanje. Nitko vas na onoj temi nije prozivao, komentirao, niti išta slično. Na onoj temi se mame vjernice većinom bave odgojem svoje djece u vjerničkom duhu i svojom vjerom. Ova tema se bavi vjernicima, muško-ženskim odnosima, političkim zbivanjima, itd., a najmanje ireligioznim životom ireligioznih forumašica. Uostalom, ne znam zašto me opet dovodiš u situaciju da komentiram Joe, kad se žena ispričala. Za mene je sve riješeno.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Da, to je bila moja rečenica, stojim iza nje i opet bih je napisala. Joe je tamo došla napadati nas vjernice bez ikakvog razloga, bez ikakve veze s onim čim se pisalo na onoj temi, bez ikakve veze s nama. Ako ju je isprovocirala Dijana, ima pp, mogla je napad uputiti na njenu adresu. Nadam se da razumiješ razliku između njenog upisa s neba pa u rebra, vjernicama koje joj nisu ništa krive, i nesuglasica koje izbiju tijekom neke diskusije. Joe nije nepoželjna na onoj temi, nisi ni ti. Nepoželjno je takvo ponašanje. Nitko vas na onoj temi nije prozivao, komentirao, niti išta slično. Na onoj temi se mame vjernice većinom bave odgojem svoje djece u vjerničkom duhu i svojom vjerom. Ova tema se bavi vjernicima, muško-ženskim odnosima, političkim zbivanjima, itd., a najmanje ireligioznim životom ireligioznih forumašica. Uostalom, ne znam zašto me opet dovodiš u situaciju da komentiram Joe, kad se žena ispričala. Za mene je sve riješeno.
    A dotični napad glasio je ovako: " podižem topik u ovo krasno adventsko vrijeme. dragi vjernici, umjesto da trolate, radije širite ljubav, kako vas je Isus učio." Hm.... ???

Da, ispričala se (po mom mišljenju potpuno nepotrebno). Jesi se ti ispričala njoj zato jer tvrdiš da je nekoga napala?? Da se ne igram odvjetnika....

Griješiš! I te kako se na ovoj temi raspravlja o ireligioznom životu. Proziva se npr. KC zato jer staje na stranu na kojoj nitko od nas ne stoji-između ostalog, ali vjerujem da si ti te postove preskočila. Nema veze... Mislim da je Joe dala dobar savjet: ovo je vrijeme kad bi se vjernici trebali posvetiti vjeri, ali vidim da vam je tu zanimljivije.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    A dotični napad glasio je ovako: " podižem topik u ovo krasno adventsko vrijeme. dragi vjernici, umjesto da trolate, radije širite ljubav, kako vas je Isus učio." Hm.... ???

Da, ispričala se (po mom mišljenju potpuno nepotrebno). Jesi se ti ispričala njoj zato jer tvrdiš da je nekoga napala?? Da se ne igram odvjetnika....

Griješiš! I te kako se na ovoj temi raspravlja o ireligioznom životu. Proziva se npr. KC zato jer staje na stranu na kojoj nitko od nas ne stoji-između ostalog, ali vjerujem da si ti te postove preskočila. Nema veze... Mislim da je Joe dala dobar savjet: ovo je vrijeme kad bi se vjernici trebali posvetiti vjeri, ali vidim da vam je tu zanimljivije.
    Lol, da, to nije bio napad nego ljubazan, dobronamjeran savjet. Hvala onda i tebi i Joe na savjetima, ali sve smo punoljetne, odrasle, zrele osobe i vjernice, i vaše duhovno vodstvo nije nam potrebno. Ako želite konstruktivno raspravljati, dobrodošle.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I samo da jos dodam.
    Krlezin Moj obračun s njima, nije naravno satira, nego polemika.
    A uzela sam ga kao ilustraciju toga da čovjek prilično i / ili oštro i / ili satirično može pisati o mnogo toga, bez da se spusti na nivo npr. B. Alića.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Satira je stilska figura sa ciljem naglašavanja i objašnjavanja nekih fenomena.
    A koji bi to bio fenomen u slučaju komentiranja slučaja cista provo?

Dakle npr. Krležin recimo "moj obračun s njima" je satira. Koju bi se inače jako isplatilo pročitati.
    Kao i recimo "la canard enchaine" jedan od najpoznatijih satiričkih tjednika u Francuskoj. Na sreću ne živimo u vremenima centralnog komiteta i moram reći da mi je tvoja ideja da bi uopće tako nešto prijavljivala moderatorima apsurdna. Apsolutno apsurdna.
    Dobro, ja naime dolazim iz jedne jako male dalmatinske (i malograđanske) sredine (ne puno drugačije od c.p.), pa eto, valjda ne mogu shvatiti ovakve intelektualne bravure. Ali možda ima i za mene nade, pa se jednog dana neću vrijeđati kad me nazovu zatucanom seljačom, već ću to shvatiti kao satiru i sama se sebi smijati pa kako sam se ikad na to mogla uvrijediti.

radi se naprosto o tome sto je na ovih zadnjih 5 strana 70 posto tvog pisanog doprinosa bilo i jest:
    A zašto spominjete ovo a ne ono.
    Ne, moji napisi su da ću nešto nadodati na napisano ili nešto oponirati napisanom, ili pitati nešto u vezi napisanog.
    Mene se PITALO zašto pišem što pišem, pa sam odgovorila zato što vi ne pišete.

Ima li se pravo na ovom topicu ne pisati gotovo isključivo negativnosti o Hrvatskoj? Kako se to pretvorilo u to da ja određujem drugima šta trebaju pisati, ne znam.

A ja ću ti još dodati, jer stalno pokušavam razumijeti što ti mene/ nas zapravo pitaš, te o čemu zapravo želiš razgovarati:
    Ako ćeš bolje spavati i srce će ti biti na mjestu:
    Evo ja sam sve sto hoćeš: sovinistička, rasistička osoba, anti Hrvatica naravno, svake se večeri molim da slobo uskrsne te da se vratimo u jugoslaviju, ma što u Jugoslaviju, u veliku Srbiju..itd...itd
    Pri tom nevjerojatno vrijeđam, pljujem sve i svih, što otvoreno, što prikriveno, ali mi ajoj, ajoj maske stalno padaju...
    A ako sam nešto zaboravila, samo ti slobodno dodaj.
    Dodat ću da si ti jedna vrlo načitana, obrazovana i inteligentna osoba (moj dojam,) čije postove npr. o odgoju sam uživala čitati.

Nikada nisam ništa prijavila moderatorima, ni ti ću, niti mi tako nešto uopće pada napamet, dapače diže mi se kosa na glavi od sve te uvrijeđenosti.
    Ja sam eto malograđanka, pa prijavim, (iako za zbilju tek par puta do sada).

Ne smeta me ni najmanje da na ovom topiku svatko piše što hoće.
    Super, hvala ti, rekla bih da si u manjini.

No ponavljanje jedno te istog je zaista zamorno.
    Couldn't agree more.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

molim moderatore da ne zaborave na nas. čekam novi nastavak topica. hvala

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hvala na komplimentu Dijana, ali to zaista nisu nikakve intelektualne bravure, već vrlo jednostavne stvari.
    Razumljivo mi je da ti se ne bi sviđalo kada bi te netko nazvao zatucanom seljačom, ali koliko se je sa sjećam nitko te tako nije ni nazvao.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ok, sretno!

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

nadam se da ste se sad ispucale i da će diskusija krenuti normalnim tokom

bilo vas je više koje ste možda zaslužile opomene ali pripišimo to žaru diskusije pa ste ovaj put prošle "lišo" osim stray koja je zbog svoje direktnosti ipak zaradila opomenu koja ju je zbog ponavljanja prekršaja udaljila na 5 dana. sad je zatražila gašenje profila pa joj je profil blokiran dok se ne predomisli.

ukoliko nakon ovog mog posta nastavite nekonstruktivno sa diskusijom "tko je što rekao i tko je što mislio" ili s međusobnim optuživanjem, opomene će uslijediti.

MC, just for the record, topic je bio zaključan pola dana jer osoblje nije bilo u mogućnosti pratiti što se događa, a bojali smo se da ne ode u krivom smjeru.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    jer osoblje nije bilo u mogućnosti pratiti što se događa, a bojali smo se da ne ode u krivom smjeru.
    znam to, ništa drugo nisam ni mislila. već sama činjenica da je topic ovih dana bio pod povećanom prismotrom i da je morao biti zaključan dok moderatorica ne nađe vremena nas opet pratiti - govori sve (na što sam i ja htjela skrenuti pažnju).

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Kako američki konzervativci izvoze borbu protiv gay prava
    American-christian-zealots-are-fighting-back-against-gay-rightsabroad-strange-bedfellows

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

a ovo je zanimljivo počast gay-žrtvama holokausta (zanimljivo je kad se sjetimo riesman)

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ovo nismo komentirali (barem ja nisam vidjela do sada, sorry ako jest...):

http://www.vecernji.hr/svijet/austra...brakove-908689

ili ovo: http://www.vecernji.hr/za-i-protiv/r...bitelji-906143

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo nismo komentirali (barem ja nisam vidjela do sada, sorry ako jest...):

http://www.vecernji.hr/svijet/austra...brakove-908689

ili ovo: http://www.vecernji.hr/za-i-protiv/r...bitelji-906143
    ovo prvo znam. pretpostavljam da je pravno sve to tako i da nije moglo drugačije. isti dan je izašla presuda europskog suda - koja mi se činije ipak bitnija.

ovo drugo me ne zanima.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

MC, procitala sam link, ali ne vidim poveznicu sa Reisman? Ona je tvrdila da homoseksualci nisu ubijani?
    (Nisam bas pratila njena izlaganja)

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    MC, procitala sam link, ali ne vidim poveznicu sa Reisman? Ona je tvrdila da homoseksualci nisu ubijani?
    (Nisam bas pratila njena izlaganja)
    ona je tvrdila da su homoseksualci krivi za holokaust. da je bilo puno gay-nacista. tako nešto. morala bih naći link, sad žurim.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

jeste vi u hrvatskoj (u ono mračno vrijeme jugoslavije) mogli gledati top listu nadrealista?

http://www.radiosarajevo.ba/novost/135043

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    jeste vi u hrvatskoj (u ono mračno vrijeme jugoslavije) mogli gledati top listu nadrealista?

http://www.radiosarajevo.ba/novost/135043
    Jesmo, tko je dovoljno star

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

gledate li fokus na hrt1? tema: "država i crkva"

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da komentiram australsku odluku - žao mi je. Iako poznato mi je da imaju konzervativnog premijera.

Ipak, ne smije se zaboraviti:

Gay marriage was explicitly outlawed under a 2004 revision of the national Marriage Act by the conservative prime minister at the time, John Howard.

Same-sex couples can have civil unions or register their relationships in most states across Australia, but the government does not consider them married under national law.
    For legal purposes they are considered de facto couples and have exactly the same rights as married couples.
    Dakle kod njih se čak i kod konzervativaca radi o zaštiti termina, budući da je sve ostalo isto.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

evo nešto zanimljivo.... secular parenting. i to još homeschooling

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mc ne radi ti link. očito prestaješ funkcionirati na sam spomen homeschoolinga

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ajme, pa dže je ba zapelo.... može ovako: http://taytayhser.blogspot.com.au/ ?

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

proradilo. evo jedne zgodne poveznice s te stranice:
    http://www.informationisbeautiful.ne...cal-fallacies/

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

imam još nešto: video

kaže d. stojić da se nalazimo u ratu... nisam znala da se nalazimo u (bilo kakvom) ratu, ali kako znamo da su riječi bitne, dobro da znam da smo u ratu.

na kraju priloga se vidi kako se na misi za studente ismijava riječju "diskriminacija"... prije toga govori kako bi rado vidio gotovinu u politici...

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

imam još nešto: video

kaže d. stojić da se nalazimo u ratu... nisam znala da se nalazimo u (bilo kakvom) ratu, ali kako znamo da su riječi bitne, dobro da znam da smo u ratu.

na kraju priloga se vidi kako se na misi za studente ismijava riječju "diskriminacija"... prije toga govori kako bi rado vidio gotovinu u politici...
    Ne mogu gledati link, ali to konstantno zazivanje rata od strane Crkve mi je jezivo.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

evo nešto za moju jelu (i sve koje znaju njemački): centralni komitet njemačkih katolika dao svoje viđenje o crkvi

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

evo nešto za moju jelu (i sve koje znaju njemački): centralni komitet njemačkih katolika dao svoje viđenje o crkvi
    No, no, homoseksualce "wertschaetzend", also wirklich?!

I have a dream, da komentari citatelja na nasim portalima izgledaju tako pristojno.

Kanga, hvala na linku. Fora je.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

izvrstan, odličan Jergović (iako nisam njegov najveći živući fan) http://www.jutarnji.hr/sudac-koji-bi...bina-/1147512/

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ima i jako puno odličnih komentara na Šimunićevu kaznu. Ne znam koji bih izdvojila.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Ima i jako puno odličnih komentara na Šimunićevu kaznu. Ne znam koji bih izdvojila.
    Možda ovaj:

http://www.youtube.com/watch?v=hhzG9aeOn9w

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jeste li vidjeli ovo? (isprike ako je netko već postao, ovih dana ne stignem sve gledati/čitati, imam sto otvorenih prozora

What would you do?

Zamislite ovu emisiju kod nas...ili malo šire.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

LOL.

Vezano za koncept procesuiranja zločina kao uvjet za povijesnu pomirbu, nedavno je bio dokumentarac National Geographica o Mandeli - ako su dobro prikazali ono što je on napravio - bilo je fascinantno kakve je mirotvorne poruke odašiljao (paralela s Gotovoinom se nameće sama), prigrljavajući upravo onaj bijeli dio JAR-a koji ga je stavio u zatvor. Radio je to jer je bio dubokouvjeren da od "upaljujućih" poruka ništa, da bi zemlja bila gurnuta... u tako željeni, izgleda, pak rat (? kad gledam komentare o ratu gore, valjda svako za svoje financiranje treba unutarnjeg i vanjskog neprijatelje, bez toga nema ni sljedbenika, ni love), i da je rješenje pomirba (da, poslužio se s forget but not forgive). Ocjenjujući njegovo naslijeđe, rečeno je da je super da zemlja nije u ratu, da je došlo do pada Apartheida (frigaj ga, fakat relevantno za pogledat), ali da se temeljni problem (siromaštvo crnačke populacije) nije riješio, iako postoji rastuća srednja klasa crnaca.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

"Recimo: aktivist Građanske akcije brutalno nogama mlati sudionicu HDZ-ovog skupa o Tuđmanu. Recimo: volonteri HNS-a fizički napadaju građane na Cvjetnom trgu što demonstriraju za brak kao životnu zajednicu žene i muškarca.
    Recimo: Nikica Petković suzavcem rastjeruje skup u Hrvatskom društvu književnika. Recimo, ravnateljica Spomen parka Jasenovac piše prijeteće pismo lideru HČSP-a. Recimo: homoseksualci na splitskoj Rivi bacaju kamenje i boce na one s druge strane policijskog kordona."

Naravno, Dežulović...

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    "Recimo: aktivist Građanske akcije brutalno nogama mlati sudionicu HDZ-ovog skupa o Tuđmanu. Recimo: volonteri HNS-a fizički napadaju građane na Cvjetnom trgu što demonstriraju za brak kao životnu zajednicu žene i muškarca.
    Recimo: Nikica Petković suzavcem rastjeruje skup u Hrvatskom društvu književnika. Recimo, ravnateljica Spomen parka Jasenovac piše prijeteće pismo lideru HČSP-a. Recimo: homoseksualci na splitskoj Rivi bacaju kamenje i boce na one s druge strane policijskog kordona."

Naravno, Dežulović...
    S obzirom da se ipak radi o mom profesoru, moram reći da je ipak Nikola Petković

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

žurim, pa isprike na lošem prijevodu, valjda se može razumijeti smisao... ovo bi bio jedan od odgovora na vatikanski upitnik...

na pitanje o homoseksualnim osobama:
    "Biskupija Koeln se protivi državnim zakonima, koja priznavaju (civilni) brak homoseksualnim osoba na isti način kao civilni brak heteroseksualnih osoba. Postoje i konflikti kod crkvenog radnog prava (kod ponovo vjenčanih razvedenih parova). Mnogi kršćani i svećenici, kao i udruge ne mogu razumijeti taj stav. Kršćani i dušebrižnici na licu mjesta zahtijevaju jedno pastoralno, ljudskije rješenje, kako bi homoseksualni parovi s ili bez reg. partnerstva u općini bili priznati. Mnogi smatraju da je situacija jedva za izdržati, jer se u individuelnom kontaktu prakticira priznavanje i blagonaklonost, oficijelno se ipak mora propovijedati učenje crkve. Kod vjernika nastaje problem s crkvenom vjerodostojnosti, s kojom teško žive."

u drugom pitanju se govori o tome kako se već danas pruža utjeha i savjetovanje homoseksualnim osobama. i kako se ne može dozvoliti da se ti ljudi osjećaju izbačeno iz crkve (jer su vjernici, a homoseksualci)... umjesto sakramenta braka (koji bi i dalje bio samo za hetero parove), razmišljaju o nekoj proslavi sa blagoslovom za homo osobe.

ovo naravno nećete pročitati na bitno.netu

ovi odgovori su ipak dokaz da se može drugačije. samo kad bi vjernici bili spremni biti promijena koju i sami priželjkuju

link na upitnik i odgovore

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tako to izgleda kad Slavko Goldstein "brani" Hrvatsku.

"Under the system of rule established by Tito, we had more than 40 years of interethnic peace — or at least a truce. But with the breakup of Yugoslavia, old wounds reappeared. Ethnic Serbs in parts of Croatia, backed by the Serb-led Yugoslav Army, rebelled against Croatia’s declaration of independence on June 25, 1991. That summer and fall, perhaps 120,000 Croats (estimates vary widely) were expelled from areas with a mixed Croatian-Serbian population. Their property was plundered or destroyed; hundreds of elderly people who declined to flee were killed.
    Four years later, before the Croatian military offensive known as Operation Storm, some 150,000 Serbs escaped or were expelled from the same area."

Nadam se da je i Goldstein također pisao "out of ignorance, not malice" kako opravdava Dylana, iako je u to jako teško vjerovati, jer ovakvo pojednostavljivanje i tendencioznost
    teško da će progutati čak i upućeniji Amerikanci.

Posljednje uređivanje od Dijana : 18.12.2013. at 08:29

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

meanwhile in croatia:

feminizam - pokret protiv života

evo što o feministkinjama misli dnevno.

najbolje mi je ova "besmislena rodna ravnopravnost". ... da, ta ravnopravnost je toliko besmislena da je jedna od ustavnih vrednota ove države.

i sad, zašto je lilith prokleta od boga? jer je htjela biti ravnopravna sa svojim partnerom? napada ju se da je demon, a ona nije postala demon svojom voljom.

kako god , od 2014. planiramo ponovno aktivirati naš ženski kružok zvan lilith-club, pa tko želi, dobro je došla priključiti se inspirativnoj i pametnoj raspravi ne, nećemo plesati oko vatre i jesti malu djecu

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meanwhile in croatia:

feminizam - pokret protiv života

evo što o feministkinjama misli dnevno.

najbolje mi je ova "besmislena rodna ravnopravnost". ... da, ta ravnopravnost je toliko besmislena da je jedna od ustavnih vrednota ove države.

i sad, zašto je lilith prokleta od boga? jer je htjela biti ravnopravna sa svojim partnerom? napada ju se da je demon, a ona nije postala demon svojom voljom.

kako god , od 2014. planiramo ponovno aktivirati naš ženski kružok zvan lilith-club, pa tko želi, dobro je došla priključiti se inspirativnoj i pametnoj raspravi ne, nećemo plesati oko vatre i jesti malu djecu

ajme, cemu dijeljenje linkova na dnevno.hr
    da je bar iceg vrijedan uradak nego zaliboze bita, bajta i guzicpapira

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

čuj, meni su misli koji se ispisuju na tom portalu sf. nikad mi nije palo na pamet da bi feminizam toliko mogao biti omražen. ajd neshvaćen, podcjenjen. kod nekih psihopata omražen, mizoginijskih psihopata... što god. ali ovo...
    no ipak volim pročitati ovakve tekstove (i nastojim ih što manje linkati) jer mi ujedno i misli drugih ljudi (ne nužno na temu fem.), recimo i s ovog foruma, postaju jasniji. ono, barem znam da na svašta moram računati.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

potpis na ivaricu. mc, ne vrijedi to toga. na kraju krajeva, imaj na umu da svakom svojom posjetom financiraš dotični portal.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Vrlo zanimljiv temat o Branku Horvatu, preporučam. Tražile ste ideje...

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku
    potpis na ivaricu. mc, ne vrijedi to toga. na kraju krajeva, imaj na umu da svakom svojom posjetom financiraš dotični portal.
    imas pravo, draga necu vise

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •