-
ne volim se baš vraćati unatrag, ali moram odgovoriti rehab jer mi je spočitnula da sam licemjerna što nisam osudila ili se valjda zgrozila nad riječima pjevačice J Lisac, a jesam nad autorima onog članka.
inače, nisam cijepljena protiv licemjerstva i vjerojatno sam u životu nekad i bila takva, ali u ovom slučaju se ne osjećam nimalo krivom. kao što su već prije mene neke forumašice rekle gđa Lisac je govorolila isključivo o sebi i svojim odlukama te nisam primjetila da ih nameće drugima ili zamjera nekom što ne dijeli mišljenje s njom. znači, ne genarilizira, dok se s druge strane da iščitati da sve žene koja nemaju djecu nemaju ni pravo iznjeti svoje mišljenje o obitelji i ovoj aktualnoj problematici. po meni je to očita razlika.
ako ja kao forumašica Bodulica kažem da je isključivo za mene osobno neprihvatljivo imati više od ovo dvoje djece što imam, da li ja možda na taj način vrijeđam ili prozivam one koji imaju troje ili više djece? mislim da ne. no, ako sam tom izjavom nekog uvrijedila slobodno nek mi to spočitne.
o ovim nekim paralelama između homoseksualaca i djece s pp ne bih jer na homoseksualnost ne mogu gledati kao na nekakav poremećaj ili bolest.
Posljednje uređivanje od Bodulica : 08.11.2013. at 18:31
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma