Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
užasna mi je ova situacija, ova podijeljenost, ovo vraćanje u neka mračna vremena s retorikom koja trenutno vlada u hrvatskoj. umjetno isprovocirana.
bila sam sigurna da je to iza nas.
bar to.
nekako mi se čini da zadnjih godina u javnom prostoru više nije bilo mjesta za takvu retoriku kakva opet vlada. stožer za obranu. kao da smo u nekom ratu.
jučer onaj skandira s mikrofonom za dom spremni.
bljak i fuj.
kako kažu, 350.000 nezaposlenih u hrvatskoj stvara pogodnu klimu za ovakve konzervativne revolucije.
a na 400.000 se rađaju novi hitleri i pavelići.
Jelena je spomenula u jednom od ranijih postova i ja isto tako mislim: svi će ti cirkusi i igrokazi dobrim dijelom stati jednom kad se HDZ ponovo vrati na vlast. Sjetite se samo cirkusa s generalima - na kraju su ih oni sami izručili, tako će biti i s ćirilicom. Uh, neki sam dan pomislila da ne znam više jel mi draže da je HDZ na vlasti pa da kradu iza kulisa ili da su opoziciji pa da tako truju javni život i podmeću nogu svakoj mogućnosti napretka...

I ja sam tek sad otkrila Newsbar. Ne znam za ostale vijesti, ali ovaj me pseći referendum oduševio! Zapravo, moram priznati da sam povjerovala da je vijest stvarna , projekt nekih aktivista. Bar me na trenutak razvedrilo

Ali ti cvijeto, ti nam ne smiješ očajavati! Ako i ti, dežurni optimista, počneš padat u depru ne znam tko će nas držati "up"

Seni, baš dobro da si nas podsjetila da stvari mogu biti i drugačije. Živjela sam dvije godine u Austriji i godinu dana u Francuskoj, baš se ugodno iz ove perspektive prisjetiti toga o čemu pišeš... I na onaj prvi post!