Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
- ako većina ostane pasivna, nismo bolje društvo ni zaslužili.
Ne, nemoj tako. Ljude treba educarti, treba javno istupati, govoriti , objašnjavati.i podsjećati stalno podsjećati jer ljudima je više puna kapa svega, pogotovo onima koji su protiv, imaju svoje živote imaju svoje probleme....mnogi ljudi jednostavno, što me šokiralo pogotovo kod mlađe generacije uopće ne rade razliku na primjer između homoseksulanosti i pedofilije, čak i ako rade argumenti koje uzimaju kao vjernici protiv homoseksualizma je ravno kako je počeo holokaust, da se čovjek smrzne, mislim neki dan sam imala sa jednom našom ženom diskusiju na tu temu i ostala sam frapirana, zadnji argument joj je bio niti u njemačkoj homo brakvoi nisu dozvoljeni, a to što imaju sva prava kao i sve ostale zajednice nju ne zarezuje ni mm.
Uopće ne razumije da su joj stavovoi diskriminirajući do jaja, ne kuži, a mlađa je generacija, početak 30tih. Dok sa druge strane opet sam se ugodno iznenadila kod nekih starijih generacija žene blizu 70, moj teta na primjer je protiv i nije joj jasno što kojeg jarca imaju protiv homoseksualaca.