-
Ljudi, ulijećem k'o padobranac (doduše, čitam vas tu i tamo, kad stignem) samo da pitam - znate li gdje bi u Dubrovniku mogla nabaviti bedž, majicu ili slično s natpisom PROTIV.
Sramota me uopće izlaziti na ovaj referendum jer se uopće ne osjećam pozvanom odlučivati o tuđim brakovima, ali ispada da ipak moram, moramo svi mi, velika sretna većina.
Pa bi voljela barem nositi obilježje koje će me razlikovati od onih koji se očito smatraju vlasnicima tuđih guzica (pardon my french) kad o njima toliko brinu.
Uz to, taj dan sa svojom obitelji napuštam Hrvatsku, na moju veliku žalost ipak s povratnom kartom, pa bi voljela i otputovati u Europu obilježena kao netko tko nije za diskriminaciju... eto, čisto simbolično 
Inače, samo da vam pohvalim topic... ja sam tu bila nekad davno, na samom početku i jako mi je drago vidjeti da tako puno i lijepo pišete 
Ja nikako da uhvatim vremena, ali možda, jednog dana...
I poseban pozdrav Seni, koja me dobro nasmijala na zadnjih par strana (iako ustvari uopće nije smiješno ništa od toga što nam se događa, ali ajde, udri brigu na veselje, nema nam druge).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma