Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1607

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 3. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Čitam ovo više puta i ne uspijevam se uživjeti u toliki osjećaj srama pred "naprednim" i "tolerantnim" strancima. Ne razumijem zašto.
    Vjerojatno zato jer s njima svakodnevno ne dolaziš u kontakt i ne moraš opet i ponovo objašnjavati što se dogodilo, argumentirati i trpiti zgražavanja. Ja, nažalost, nisam te sreće. I vjerojatno nemaš ni jednog prijatelja homoseksualca u stabilnoj, višegodišnjoj vezi kojeg je ova sramota direktno pogodila.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno zato jer s njima svakodnevno ne dolaziš u kontakt i ne moraš opet i ponovo objašnjavati što se dogodilo, argumentirati i trpiti zgražavanja. Ja, nažalost, nisam te sreće. I vjerojatno nemaš ni jednog prijatelja homoseksualca u stabilnoj, višegodišnjoj vezi kojeg je ova sramota direktno pogodila.
    Spletom životnih okolnosti, svakodnevno sam u kontaktu sa različitim ljudima iz cijeloga svijeta, i nemam potrebu nikome objašnjavati, niti se ispričavati. A ponajmanje trpiti nečija zgražavanja. Jel nas itko pita zgražamo li se nad zločinima u Iranu i Afganistanu, nad desničarenjem u Francuskoj, pljačkom i pustošenjem u Africi, korupcijom u Italiji, itd. ? Čemu takav osjećaj inferiornosti ?
    A spletom okolnosti nemam niti jednog prijatelja homoseksualca (ili se ne izjašnjavaju), a i da imam opet se ne bih ničega stidjela, jer znam svoje osobne stavove prema ovom referendumu i homoseksualcima općenito.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Spletom životnih okolnosti, svakodnevno sam u kontaktu sa različitim ljudima iz cijeloga svijeta, i nemam potrebu nikome objašnjavati, niti se ispričavati. A ponajmanje trpiti nečija zgražavanja. Jel nas itko pita zgražamo li se nad zločinima u Iranu i Afganistanu, nad desničarenjem u Francuskoj, pljačkom i pustošenjem u Africi, korupcijom u Italiji, itd. ? Čemu takav osjećaj inferiornosti ?
    A spletom okolnosti nemam niti jednog prijatelja homoseksualca (ili se ne izjašnjavaju), a i da imam opet se ne bih ničega stidjela, jer znam svoje osobne stavove prema ovom referendumu i homoseksualcima općenito.
    Gle, svatko ima pravo osjećati se točno onako kako se osjeća. Ne vidim razloga da mi objašnjavaš da se ne moram osjećati posramljeno kao što ja tebi ne objašnjavam da bi se ti tako trebala osjećati.
    A kad netko spomene referendum i tu sramotu onda se ne osvrnu na izlaznost nego na rezultat. Da, možda je to površno, ali istina je da se gleda samo taj nesretni rezultat i da smo zbog toga što se dogodilo postali pomalo javna sprdnja. I, pliz, nemoj mi sad objašnjavati da to nismo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •