Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1607

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 3. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

a nu vidite ovo

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    a nu vidite ovo
    Kako je rekla, ona je nakon razgovora otišla na jedan dan na Sljeme na Tomislavac, no suprug je ubrzo došao po nju, a potom i policajci koji su je, s obrazloženjem da imaju dojavu da se namjerava ubiti, odveli sa sobom. Tako je, rekla je, završila tjedan dana u bolnici u Jankomiru i potom još tri u Vrapču.

Meni je ovo zanimljivo, s obzirom na razgovore koje smo već vodile ovdje o prisilnim hospitalizacijama...Je li stvarno moguće da te netko pošalje na psihijatriju, tek tako?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Kako je rekla, ona je nakon razgovora otišla na jedan dan na Sljeme na Tomislavac, no suprug je ubrzo došao po nju, a potom i policajci koji su je, s obrazloženjem da imaju dojavu da se namjerava ubiti, odveli sa sobom. Tako je, rekla je, završila tjedan dana u bolnici u Jankomiru i potom još tri u Vrapču.

Meni je ovo zanimljivo, s obzirom na razgovore koje smo već vodile ovdje o prisilnim hospitalizacijama...Je li stvarno moguće da te netko pošalje na psihijatriju, tek tako?
    Mislim da mora biti prisutan i liječnik. Tako je bar bilo u jednom slučaju kojeg znam.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku

Linkala sam ovo na prethodnoj stranici. Novinari koji su upoznati s pričom kažu da je to istina. Postoje i neki mailovi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •