[QUOTE=rehab;2536437]
Citiraj naniluc prvotno napisa Vidi poruku

Da, ja sam je nazvala trolom, jer je njen upad na onu temu bio trolovski. Jesam li ja trol na ovoj temi samo zato što sam vjernica (iako se uvijek držim teme i nastojim pristojno i argumentirano raspravljati) ? Na koju to temu ja spadam ? Koliko se sjećam uvodnog posta ove teme, vjernice su bile dobrodošle. Možda se nešto promijenilo ? Uostalom, ova tema više nije ono što je bila u početku, nego je postala mjesto za komentiranje dnevnih i političkih zbivanja. Vjernice ne smiju komentirati?
... pa je onda Joe (u duhu vjere: "Tko tebe kamenom-ti njega kruhom" ) također lijepo proglašena trollom i na pristojan način joj se pokazalo gdje joj je mjesto, zar ne?

A da sam na bilo koji od tvojih upitnika trebala nešto reći-rekla bih. Ovdje barem čovjek može reći što misli-čak i bez sankcija. Da je bilo tko na ovakav način na koji je pisala Dijana pokušao pisati na vjerskoj temi odavno bi bio udaljen s nje ( i sa svih ostalih na jedan period). Osobno me užasno smeta bilo kakvo nametanje. Uključujući i prisilu da budem domoljubna, štujem bilo čiji lik i djelo, klanjam se bez promišljanja, vjerujem dogmama... I mislim da se slično osjećaju sve one koje tu pišu. Zato im je to nametanje toliko diglo živac.