Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1607

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 3. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku

Da, ja sam je nazvala trolom, jer je njen upad na onu temu bio trolovski. Jesam li ja trol na ovoj temi samo zato što sam vjernica (iako se uvijek držim teme i nastojim pristojno i argumentirano raspravljati) ? Na koju to temu ja spadam ? Koliko se sjećam uvodnog posta ove teme, vjernice su bile dobrodošle. Možda se nešto promijenilo ? Uostalom, ova tema više nije ono što je bila u početku, nego je postala mjesto za komentiranje dnevnih i političkih zbivanja. Vjernice ne smiju komentirati?
    rehab, ako si joe nazvala trollom, pretpostavljam da znaš značenje te riječi, zar ne?
    što za tebe znači "trolovski upad"?
    kad malo promisliš, i sama ćeš si moći odgovoriti na svoja pitanja o tome jesi li na ovoj temi troll samim tim što si vjernica.

dobrodošlica na ovom topicu i prije svega ugodna rasprava zahtijeva miminum, ali ono minimum poštivanja sugovornica. barem u intelektualnom poštenju. ja iskreno mislim da si ti dovoljno inteligentna da znaš što znači troll i da ti je u biti potpuno jasno zašto prigovaramo dijaninom pisanju ovih posljednjih dana. kao što si, pretpostavljam, i ti prigovarala joeinom.
    ostaje mi samo odgovoriti na pitanje da kad već i znaš, čemu onda takva pitanja... a zaključak se nameće sam od sebe. a on ne može biti taj da se ja osjećam sigurno i prihvaćeno da bih započela bilo kakvu ozbiljnu raspravu s tobom.

na kraju krajeva, ako je to uistinu tvoj stav, čemu onda uopće želja za raspravom? a ako nije, u što ja vjerujem, čemu si uopće postavljala pitanja?!

p.s. tema ima koliko hoćeš, a i slobodna si ih otvarati koliko hoćeš. tvoj identitet forumašice se neće urušiti ako samo na jednom topicu imaš limitirano pravo pisanja (ne limitirano u tebi kao osobi, nego u načinu i temama).
    Posljednje uređivanje od mama courage : 15.12.2013. at 15:54

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •