rehab, ako si joe nazvala trollom, pretpostavljam da znaš značenje te riječi, zar ne?
što za tebe znači "trolovski upad"?
kad malo promisliš, i sama ćeš si moći odgovoriti na svoja pitanja o tome jesi li na ovoj temi troll samim tim što si vjernica.
dobrodošlica na ovom topicu i prije svega ugodna rasprava zahtijeva miminum, ali ono minimum poštivanja sugovornica. barem u intelektualnom poštenju. ja iskreno mislim da si ti dovoljno inteligentna da znaš što znači troll i da ti je u biti potpuno jasno zašto prigovaramo dijaninom pisanju ovih posljednjih dana. kao što si, pretpostavljam, i ti prigovarala joeinom.
ostaje mi samo odgovoriti na pitanje da kad već i znaš, čemu onda takva pitanja... a zaključak se nameće sam od sebe. a on ne može biti taj da se ja osjećam sigurno i prihvaćeno da bih započela bilo kakvu ozbiljnu raspravu s tobom.
na kraju krajeva, ako je to uistinu tvoj stav, čemu onda uopće želja za raspravom? a ako nije, u što ja vjerujem, čemu si uopće postavljala pitanja?!
p.s. tema ima koliko hoćeš, a i slobodna si ih otvarati koliko hoćeš. tvoj identitet forumašice se neće urušiti ako samo na jednom topicu imaš limitirano pravo pisanja (ne limitirano u tebi kao osobi, nego u načinu i temama).