misliš da se ja toga sjećam?
a eto po mom je "parametru" neprikladno reći da mu netko zagađuje prostor
misliš da se ja toga sjećam?
a eto po mom je "parametru" neprikladno reći da mu netko zagađuje prostor
Može ti kao korisniku foruma biti neprikladno, ali predstavljaš osoblje foruma pa bi osobni stav trebao ostaviti po strani. Vidiš, u kontekstu u kojem je to MC rekla meni je baš prikladno rečeno.
Ne moraš se sjećati svake prijave, ne moraš pamtiti ni svaku (ne) poslanu obavijest, ali i te kako moraš (kao i ostali koji predstavljaju osoblje foruma) imati evidenciju prijava. To bi čovjek očekivao od iole ozbiljnijeg foruma. I sad mi se, kao i davno prije, nameće mali crvić-misao, a to je da je Roda dijelom financirana i od strane KC. Slobodno to demantiraj, ali ne mislim to prvi puta i ne mislim to neargumentirano.
Što se prijava i "prijava" tiče-baš me zanima kako si, (gle čuda!!! ) baš primijetio ovu Emsinu rečenicu od svih napisanih. Slučajno, čitajući postove...?? I odmah te zasmetala??
(iskoristit ću pravo na 5 smajlija s dodatnim).
Da li je po tom istom "parametru" neprikladno npr. zalijepiti link koji se osvrće na zagađivanje prostora?
"Apeliramo inicijativi U ime obitelji da konačno prestanu sa svojim apsurdnim aktivnostima i zagađivanjem medijskog prostora kako bi se novinari mogli posvetiti stvarnim problemima hrvatskih obitelji."
http://www.dubrovackidnevnik.hr/hr/c...loga-foto.html