Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Ako je tako , odvedite ju pametnom djecjem psihologu koji ce tocno reci u cemu je problem i na sto trebate obratiti paznju.
a mozda bi bio dobro istestirati senzornu integraciju nakon toga.
nema smisla djetetu pripisivati nespretnost i svasta drugo , ako se ne zna uzrok i nacin kako da mu se pomogne.
Vidim da ste vec okolo hodali , ali cini se na krive adrese .
4 različita psihologa, jedan od drugog prepisuju, ništa novo, blagi poremećaj senzorne integracije dg u konačnosti, no to je posljedica. senzoriku sam sam s njom radio i previše počevši od 2;04god, gimnastika, ritmika, sve umjereno, prilagođeno i konstantno, no riječ je o poremećaju koji se može malo ublažiti, ne i izliječiti. dyspraxia, no toga kod nas "nema", to se događa samo u razvijenijim zemljama. inače, nespretnost nije pripisana, to je (tako se zove, tj zvalo do nedavno) sindrom nespretnog djeteta. jedan kompletić uz koji ide u 50% i adhd, i famozni 3D (disleksija, disgrafija i diskalkulija). znam daleko više o tome od mnogih liječnika, al eto, nije mjesto a ni tema... da, hodali po mnogim adresama, bilo je i krivih, no definitivno i pravih. nitko ti ne može pomoći do li sebe samog.