-
e posta-zasto ne primam??
vec prije koji tjedan skuzih da neke mailove nisam primila (gmail),a trebala sam. mislila sam slucajno.
no,danas mi je dr trebala mailom poslat nalaz krvi,vec pred kraj radnog vremena gledam i vidim da nije poslala,zovem ordinaciju,javi se sestra,kaze poslala sam i cudi se kako nisam dobila.kaze-evo saljem ponovno,ja cekam,gledam,ponovo ucitavam,maila nema,ponovi sestra 5 puta tako,ja nista ne dobivam a njoj pise poruka poslana..dam ja njoj sad drugi mail (net.hr) salje ona na taj,isto nista.posto meni nalaz treba hitno isprintani,kaze isprintat cu ja pa ostavit sestri u drugoj smjeni..
e sad,mene zanima zasto se to dogada?ima tko iskustva?
slala sam sebi s jednog maila na drugi i dobivam,znaci radi,nije mi prenatrpani sanducic,i ne kuzim u cemu je stvar. 15 min kasnije na ovom drugom mailu dosao nalaz (samo ne znam dal je sestra pokusala jos jednom il je tek kasnije stigao k meni)..na ovom glavnom mailu nista.
tako je ispalo i prije 2 tjedna kad sam digla huru radi jedne narudzbe, a ta druga osoba mi se ispricavala da je poslala 2 maila..kasnije mi na drugi mail poslala dokaz da je..
ne kuzim zasto se to desava i kak da to rjesim??kak da provjerim dal sve radi kako treba?
ajde pliz ako tko zna odgovor
-
Pogledaj da nije otišao u SPAM i ako se ne varam na g-mail imaš više "pretinaca" unutar Inboxa u koje mejl može otići .. ja sam neki dan to kužila na MM gmejlu ..
-
nije,ovo je trebalo ici u primarno! a i broj poruka je cijelo vrijeme isti!
fakat ne kuzim,igram se ko malo dijete.i skuzila sam da s net.hr mogu slati na gmail,primam normalno (mada od dr nisu jos uvjek vidljive)a kad saljem s gmaila na net nisam primila nijednu poruku i nakon 15 min se uploada sve tri poruke koje sam poslala.
jel to do severa ili???
-
a vjerojatno je onda do servera ...ako stiže ali u naknadno u paketima ..
-
ivano ipak si u pravu!! otislo je u nezeljenu postu,a nisam za to nit znala nit skuzila jer mi je dr vec slala nalaze i nikad nije bilo problema. plus kaj mi je ta nezeljena posta bila skrivena od vidljivih opcija, tek kad sam sad isla traziti gdje se nalazi taj spam vidim da je tu!
hvala puno,rjesila si mi misterij!
-
to je to kaj se tice gmaila, na netu je valjda do servera,jer dolazi nakon 15 min
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma