vec prije koji tjedan skuzih da neke mailove nisam primila (gmail),a trebala sam. mislila sam slucajno.
no,danas mi je dr trebala mailom poslat nalaz krvi,vec pred kraj radnog vremena gledam i vidim da nije poslala,zovem ordinaciju,javi se sestra,kaze poslala sam i cudi se kako nisam dobila.kaze-evo saljem ponovno,ja cekam,gledam,ponovo ucitavam,maila nema,ponovi sestra 5 puta tako,ja nista ne dobivam a njoj pise poruka poslana..dam ja njoj sad drugi mail (net.hr) salje ona na taj,isto nista.posto meni nalaz treba hitno isprintani,kaze isprintat cu ja pa ostavit sestri u drugoj smjeni..
e sad,mene zanima zasto se to dogada?ima tko iskustva?
slala sam sebi s jednog maila na drugi i dobivam,znaci radi,nije mi prenatrpani sanducic,i ne kuzim u cemu je stvar. 15 min kasnije na ovom drugom mailu dosao nalaz (samo ne znam dal je sestra pokusala jos jednom il je tek kasnije stigao k meni)..na ovom glavnom mailu nista.
tako je ispalo i prije 2 tjedna kad sam digla huru radi jedne narudzbe, a ta druga osoba mi se ispricavala da je poslala 2 maila..kasnije mi na drugi mail poslala dokaz da je..
ne kuzim zasto se to desava i kak da to rjesim??kak da provjerim dal sve radi kako treba?
ajde pliz ako tko zna odgovor