-
ok, te predrađaone sa nekoliko kreveta nema ni u Merkuru. ima sobica za prijem sa jednim stolom za pregled, sobica za 'pripremu' sa jednim stolom i tri boksa. ovisi o zauzetosti boksova žena šeta po hodniku, ili je prebace u boks ili ako dođe dosta rano a oni pomišljaju na neki rizik onda hospitaliziraju. inače, čim rodilja dođe do boksa sa njom može i NJM
TinnaZ kako je u vž? koliko imaju bokseva? mislim da je to dosta ključan podatak. jel ak imaju 15 poroda na dan (ovu sam brojku lupila ali mi nije nevjerojatna) treba im barem 8 bokseva (ak računamo da se oni svi vode da porod treje do 12 sati)
-
Isto tako je u vž. Ne znam koliko ima, možda 4,5.
-
Muž može u box čim izađeš iz sobice za klistir i brijanje, mada je nama upitno i traži promjenu praksa da muž nije sa ženom u sobici za prijem, gdje ženi nude na potpis bianco Suglasnost sa svim što će uslijediti.
-
Tek sam sad pročitala, ali je super!! Čestitam! Super si to sve "sredila". Kad se sjetim sebe mogu se samo nadati da će mi idući put biti bolje. Bez ležanja, dripa, kojekakvih sedativa i naravno bez carskog..
Tebi i Kalebu
-
Luna, čestitam ti!
Nakon čitanja tvoje priče dugo sam razmišljala o tome kako je prošao moj porod... A to je za mene zaista bilo jedno traumatsko iskustvo, zbog kojeg najradije ne bih više rađala. No, kako ipak želim dvoje djece, i meni ostaje samo nadati se da će drugi put biti bolje...
-
Najljepsa prica sa poroda koju sam procitala u svom zivotu.
Hvala Luna,sto si ovo podijelila s nama
-
samo
(citam je od vremena na vreme...)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma