Znam da je negdje al ja je nikako ne mogu naći pa molim pomoć....
Ili ako netko tko mu je pisao i dobio odgovor, molim da mi je da.
Hvala
Znam da je negdje al ja je nikako ne mogu naći pa molim pomoć....
Ili ako netko tko mu je pisao i dobio odgovor, molim da mi je da.
Hvala
Vidi ovdje: http://forum.roda.hr/threads/12983-A...ight=Djed+Mraz
Nama redovito odgovara onaj finski Djed Mraz.![]()
Jedino je za odgovor mrvicu kasno ako se njemu salje u studenom, doci ce odgovor nakon Bozica.
Na Tiskovim stranicama je takodjer bila mogucnost dobiti pismo Djeda Mraza, gratis. Upises ime i dob djeteta, odgovor bude generalizirani, podignes ga na kiosku (u koverti, itd.) i stavis pod bor.![]()
Kako izgledaju odgovori? Koji je najbrzi? Ja sam nekako najsklonija "pravom".![]()
Ja sam im proslih godina narucivala ono pismo koje se placa. Napises sto zelis da unutra bude, oni kreuraju pismo, ubace umjetnog snijega i mali pokloncic. Maloj se jako svidjelo, vec pita hoce li i ove godine dobiti.
30 kn
Bila je neka stranica, moram pronaci, pa javim
Moja je na granici vjerovanja i nevjerovanja u djeda mraza pa želim da dobije njegovo pismo a ne da mi veli da sam joj ja pisala. Trebam onog koji će odgovorit sigurno........ma gdje god on bio![]()
A joj, mislim da ovu svoju do škole zadržim u priči biti će super.
Neki dan je prijateljici iz vrtića koja je dobila seku i povjerovala u priču o rodi (mi nismo ni pokušavali s tom pričom, ali ni sa točnim detaljima nego je nekako sama došla do prilično točne verzije) srušila cijelu teoriju. Mala je ostala, a ja
![]()