Stranica 128 od 128 PrviPrvi ... 2878118126127128
Pokazuje rezultate 6,351 do 6,357 od 6357

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a koja ribarnica ima file skuše, to je dobra cijena jer cijelu skupu prodaju po toj cijeni
    https://luxmare.hr/ribarnica/

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To je svježi file skuše?

Ja na ribarnici ne kupujem očišćene ribe bez glave jer mi je to znak da je riba vjerojatno stara.

Na tom tragu mi je i file skuše. Objektivno, plavu ribu je lakse očistit od kosti.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Svidii mi se recept za gustu juhu od leće, kokosovog mlijeka.i curryja, ovu https://www.facebook.com/share/p/14Ws1HZcnm/ pa se upravo krčka, naravno u nasoj varijanti uz kranjske kobasice

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kupila sam prviput u životu ražu. Ne sjećam se ni da sam ju jela ikad prije. Uglavnom, nisam se nešto proslavila. Bila je OK, ali mislim da neću ponavljati. Ostatak familije je pojeo ručak, ali nije bilo neke jagme.

S druge strane - self-made friška domaća tjesteninu s umakom od shiitake, šampinjona i porluka je ispala sjajno, sa zelenom salatom.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moram priznati da meni raža nikad nije bila nešto posebno draga, kao ni morski pas, tvrdo mi je meso. Za razliku od grdobine, koja djeluje slično, ali je prefina.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Juha od juče, burgeri od temelja, i puding.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Djeca nisu jučer htjela carbonaru jer su se najela šećernog užasa po školi... i sad sam gljive popržila i dodala u tjesteninu od jučer i nadam se da može ostalo izdržati još pola dana dan ...
    Za ponedjeljak ću iznenaditi sebe i sve uzet ću krvavice i napraviti pire krumpir i uzeti kiselo zelje, neka se upoznaju s tradicijskim obrokom mog mjesta, a ako neće htjeti dobit će samo običan gris poslije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •